Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Stanojevic’e destek verilmeli

Stanojevic’e destek verilmeli

Konyaspor milli araya moralli girdi. Başakşehir maçında alınacak bir mağlubiyet, Rizespor maçı öncesi Aleksandar Stanojevic’i strese girmesine neden olabilirdi. Ancak şimdi ligin ikinci konumunda takım ve verilen ara futbolculara iyi gelmiş. Tüm sorunların halledilmediği bir gerçek. 6 numarada Steven N’Zonzi formayı alacaktır. 10 numarada ve sağ kanatta halen isimler netleşmedi. Oliveira da geldi.

Aleksandar Stanojevic’in en büyük handikapı yeni gelen oyuncuları takıma entegre ederken yol kazasına uğramayacak sonuçlar alması lazım. Başakşehir maçı zor geçerken Ba’nın gördüğü kırmızı kart maçın kaderini değiştirdi. 2-3 maç daha takım bir şekilde puan-puanlar alıp devam etmesi gerekiyor. Burada en önemli itici güç kim olacak, tabi ki taraftar. Palut gelirken destek artmalı.

İlhan Palut, Konyaspor tarihine geçmiş bir teknik direktör. İlk yılında çok başarılı olmuştur ve taraftar ile güçlü bir yakalamıştır. Ancak şuanda Rizespor’un hocası olarak gelecek ve eminim ki galibiyet için savaşacak. Haklı mıdır, haklıdır. Konyaspor taraftarı da Palut’a sevgisini göstermeli, Stanojevic’i de maç önü destek vermelidir. 3 puandan fazlası bir 90 dk izleyeceğiz. Psikolojik harbi kazanan maçı alır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR