Tarım Kredi Kooperatif Marketleri söylenen indirimi yaptı mı?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri gıdadan temizlik malzemelerine kadar birçok üründe fiyatları düşürme kararı aldığını duyurmuştu. Peki, bu karar uygulandı mı? Fiyatlar düşürüldü mü? Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Seyfullah Koyuncu, “Dalga mı geçiyorsunuz?” başlıklı yazısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Tarım Kredi Kooperatif Marketleri söylenen indirimi yaptı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın marketlerdeki yüksek fiyatlara karşı alışveriş yapılmasını sıklıkla dile getirdiği Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, temel ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapacağını duyurmuştu. Konuyu bugünkü köşe yazısında gündeme getiren Yeni Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Seyfullah Koyuncu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Dalga mı geçiyorsunuz” isimli köşe yazısında yapılan indirimlere değinen Koyuncu, sözlerine şu şekilde başladı; "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler de gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatları düşürme kararı aldığını duyurmuştu."

Açıklamada, “Peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kâğıt peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacaktır” bilgisi verilmiş ve “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek olma çağrısına karşılık olarak, mevcut indirim kampanyalarımıza ilave olarak 16 Ekim 2023 tarihinde başlayacak yeni kampanyamız kapsamında; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kâğıt peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacaktır. Ayrıca; cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerimizden doğrudan tedarik ederek satışını gerçekleştirdiğimiz patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve/sebze ürünlerinde manavlar da taptaze indirim kampanyamıza da devam etme kararı almış bulunmaktayız” duyurusu yapılmıştı.

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin geçen seneki indirim kampanyasından sonra açıkçası bu açıklamaya ihtiyatlı yaklaşıyordum.

Düşündüğüm gibi de oldu…

Yazının devamı için tıklayınız!

 Muhabir
Etiketler :