Üniversitede skandal!

Malezya'daki bir üniversitede akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kız öğrencinin etek altı fotoğrafını çeken şahıs, sınıftaki başka bir öğrenci tarafından kıskıvrak yakalandı. O anlar başka bir öğrenci tarafından kayıt altına alınırken maskeli tacizcinin dizlerinin üzerinde af dilediği anlar dikkat çekti.
Üniversitede skandal!

Malezya'nın Selangor eyaletinde yaşanan mide bulandırıcı olay, bir öğrenci tarafından çekilen video ile dünya basınında gündem oldu. Diğer öğrencilerin, tacizciyi suçüstü yakalamak amacıyla plan yapması, başka bir öğrencinin ise o anları kayda alması, etek altı fotoğraf skandalının daha önce de yaşanmış olabileceğini akıllara getirdi.

ETEK ALT GÖRÜNTÜ ALIRKEN YAKALANDI!

Malezya'da bir erkek üniversite öğrencisi bir kadın sınıf arkadaşının etek altı fotoğrafını çekmeye çalışırken videoya yakalandı.

Klang Vadisi'ndeki bir üniversitede meydana gelen olay, failin açık kahverengi bir kapüşonlu giydiği 22 saniyelik bir kliple kaydedildi.

Bir sınıfa girip birkaç öğrencinin yanından geçerek akıllı telefonunu çıkaran sapık, kamerayı kız öğrencinin eteğinin altına yerleştirdi.

SINIF ARKADAŞLARI USTACA MÜDAHALE ETTİ

Kızın arkasında oturan başka bir erkek öğrenci ise bu hareketi fark etti ve hızla oturduğu yerden kalkıp saldırgana bağırdı.

Erkek öğrenci daha sonra failin peşine düşerek telefonunu elinden aldı.

Videoda ayrıca failin, ellerini tutarken telefonunun şifresini isteyen diğer erkek sınıf arkadaşlarıyla karşı karşıya geldiği de görülüyor.

Fail, diğerlerinden korkarak diz çökerek suçunu itiraf etti. Diz çöktüğü sırada diğer öğrenciler onu sürükledi ve bir kız öğrenci polisi aramakla tehdit etti.

Failin eylemlerinden dolayı cezalandırılıp cezalandırılmadığı henüz belli değil.

Etiketler :