Seyfullah Koyuncu

Tayt giymeden de bisiklet sürülebilirmiş!

Seyfullah Koyuncu

Başkan Kavuş yaptı yine yapacağını. Hafta sonunda paylaştığı bir video çok ilgi çekti.

İlçenin birbirinden değerli lokasyonlarını kapsayan Meram Gezi Rotası'nı bisikletiyle gezen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, güzergâh boyunca karşılaştığı çocuklar, gençler ve ailelerle de sohbet ederek yine kendine has görüntüler verdi. Yol kenarında bekleyen hacemmilere selam vermeyi de ihmal etmedi.

Hele bir ayakta pedallayışı vardı ki, eski bisikletçilerden olduğunu iyice belli etti.

Kendisinin ne kadar enerjik bir kişiliğe sahip olduğunu herkes bilir zaten. En iyi de ekip arkadaşları bilir. Buna rağmen bisiklet sürerken Başkan Kavuş’un hızına yetişmekte baya zorlandıkları görünüyor. Hatta Başkan Kavuş nüktedan tavrıyla yine ekibine takılmış görüntülerde.

Kısacası hem ekibine hem de bizlere adeta bisiklet nasıl sürülür dersi vermiş. En önemlisi de doğru bir kombin tercih etmiş.

Tertemiz beyaz bir tişört, bol bir eşofman, sade bir spor ayakkabı.

Bisiklet sürüp tayt giydiği için CHP'li vekil tarafından Meclis'te gündem edilen ve Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevden alınan Ardahan Valisi Mehmet Fatih Çiçekli’nin görüntülerinden sonra, Mustafa Kavuş’un tarzı benden tam puan aldı.

Konusu açılmışken, Mehmet Fatih Çiçekli’nin yerine Ardahan Valisi olarak atanan Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı’ya da yeni görevinde başarılar dilerim. Yeni Ardahan Valisi Yamlı, geçmişte uzun yıllar Konya’da da görev yapmıştı. 2018-2022 yılları arasında Selçuklu Kaymakamlığı görevini yürüten Yamlı, bu süreçte Konya’da kamu yönetimi alanında önemli görev ve çalışmalarda bulunmuştu. Her programda karşılaşırdık, bir nevi mesai arkadaşlığı yaptığımız da söylenebilir. O sebeple yeni görevi bizleri de ziyadesiyle mutlu etti. Allah yar ve yardımcısı olsun.

ADALET BÖYLE BİR ŞEY!

Kulun adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti şaşmaz. İster Müslüman olsun ister Gayrimüslim, Allah kullarına adaleti bir şekilde tecelli ettiriyor. Bunun son örneğini de Dünya Kupası’nda gördük.

ABD Başkanı Donald Trump, Trump’ın elinde oyuncak olan FIFA ve Başkanı Infantino ile birlikte Siyonist destekçisi Arjantin ve Messi iyi bir tokat yediler İspanya’dan.

Turnuva boyunca adaletsiz kararlarıyla gündem olan FIFA’nın ve ABD’nin tüm ittirmelerine karşın Arjantin tek bir şutla maçı bitirdi. Buna karşın; Portekiz, Belçika ve Fransa gibi güçlü rakipleri eleyerek finale çıkan İspanya Dünya Şampiyonu oldu.

Siyonist İsrail, katil Netanyahu ve Ben Gvir ile Donald Trump ve Yemek Sepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın hariç tüm dünyanın desteklediği İspanya’nın şampiyon olmasına ben de hem bir Türk olarak hem de bir Müslüman olarak çok sevindim.

Tüm Avrupa, Suriye savaşında ülkemizi boykot ederken, sistemlerini topraklarımızdan çekip bizi yalnız bırakan Avrupa ülkelerinin aksine hava savunma sistemi Patriot’ları ülkemizde konuşlu bırakmaya devam eden, savunma sanayi projelerinde (TCG Anadolu’nun inşası, Hürjet’in İspanya’ya ihracı gibi) ülkemizle ortak olan İspanya, bu duruşundan dolayı zaten sempatik geliyordu.

Üstüne bir de Siyonist karşıtı politikaları, Filistin’e ve mazlumlara olan desteği ile açık açık Avrupa’nın ve ABD’nin karşısında duruşu ile tüm iyi insanların sempatisini kazanmıştı.

Türkiye’de düzenlenen NATO Zirvesinde Trump’ın İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’e olan tutumu ve İspanya’yı ötekileştirmesi de hafızalardayken, bizlerin İspanya’yı desteklemekten başka alternatifi yoktu.

Nitekim ABD’nin göbeğinde, Siyonistlerin gözlerinin önünde İspanya Dünya Şampiyonu oldu, Lamine Yamal secdeye giderek Rabbine şükretti.

Adalet, sen ne güzel bir şeysin…

Yazarın Diğer Yazıları