Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Yeni başlangıç zamanı

Yeni başlangıç zamanı

Konyaspor’da Omerovic dönemi resmen başladı. Görüşülen 3-4 isim arasında bir tercih yapılması beklenirken yönetim camiayı en iyi tanıyan, taraftarın duygusunu en çok hisseden Fahrudin Omerovic üzerinde karar kıldı. Camiaya hayırlı olsun. Omerovic Konyaspor’da 3 dönem boyunca yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı. Birinci adam olma deneyimi az olduğu için tek soru işareti bu durum.

Onun dışında yukarıda saydığım sebeplerden dolayı Konyaspor’u en iyi tanıyan Omervic’ten en önemli daha doğru tek beklenti takımı ligde tutması. Eksi ve artı yönlerine baktığımızda ben açıkçası yapılan transferler sonrasında Omerovic kararını değerlendirmenin doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü bazı bölgelerde eksiklik, bazı bölgelerde ise yetersizlik var. Hoca’ya yönetim ve taraftar maddi-manevi destek verirse Omerovic kritik durumdan takımı çıkartabilir. İlk başlangıçta Göztepe maçı.

Transfer konusuna gelirsek takımın eksik olduğu çok bölge var. Bölge olarak isimlendirirsek stoper, kanat-forvet, forvet, sağ bek (değerlendirilecek) Antalyaspor maçına kadar 1 veya 2 transfer daha yapıp Omerovic ile tekrar görüşülecek. Ligimizde Afrikalı oyuncuların fiziksel üstünlüklerinden dolayı başarılı olduğunu görüyoruz. Boateng, Konyaspor’un merkez orta sahasına enerji katabilir. Yakından izleyeceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR