Zermeram’da hayat çok yakında başlıyor

Konya’da temiz hava ile manzaranın buluştuğu Meram bölgesinde yer alan Zermeram projesinin ilk etabını oluşturan ve 2024 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan Elmas Evler, satış ofisi ve örnek dairesi ile konut sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenlerle buluşuyor.
Zermeram’da hayat çok yakında başlıyor

Seha İnşaat ve Adese Gayrimenkul ’ün ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesi, Meram bölgesine değer katmaya hazırlanıyor.

Toplam 310 bin m2 alan üzerinde inşa edilen, her ihtiyaca yönelik farklı konut tiplerinin bulunduğu 3 etaptan oluşan proje; sosyal imkânları, keyifli peyzajı, spor alanları ve alışveriş merkezi ile Konya’nın ayrıcalıklı yaşam alanı olmaya aday. Yatay mimaride tasarlanan, geniş balkon ve teras alanları bulunan Zermeram, özellikle pandemi sonrasında değişen tüketici tercihleri için de benzersiz seçenekler sunuyor.

zermeramda-hayat-cok-yakinda-basliyor.jpg

Gri su arıtma ve yağmur suyu depolamanın yanı sıra güneş enerjisi kullanımı gibi çevreci sistemlerin yer aldığı projede, aynı zamanda elektrikli araç şarjı üniteleri de bulunuyor. Uluslararası projelerle eş değer tasarımlara sahip konutların iç dekorasyon, mobilya ve teknolojik altyapısı ise günümüzün en iyi malzeme ve sistemlerinden oluşuyor.

Etiketler :