Altıntaş ve Erten’den gazetemize ziyaret

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş ve Dekan yardımcısı Prof. Dr. Hayri Erten gazetemizi ziyaret etti.
Altıntaş ve Erten’den gazetemize ziyaret

Ziyarette Altıntaş ve Erten Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu ile bilgi alışverişinde bulundular. Devletimizin sınır güvenliğini sağlamak için Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Herakatı’nın haklı bir operasyon olduğunu ve sonunda kadar devam etmesi gerektiğini ifade eden NEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, “Bu harekâtla alakalı Türkiye çözüm sağlanması için çok sabretti. Kahraman ordumuz büyük bir hassasiyetle bu harekâtı yürütüyor. Bu operasyon zaruret haline gelmişti. Bu aşamada Millet olarak bir ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Kendi toprak bütünlüğümüz açısından bu müdahaleyi yapmak zorundayız” diye konuştu.

“MEHMETÇİKLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Ordumuzun bu kış şartlarında ülkemizin birlik ve bütünlüğünü sağlamak için Afrin’de olduğunu ifade eden NEÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Erten, tarihi kahramanlıkla dolu ordumuzun bir zafer daha kazanacak. Bizler her zaman Mehmetçiklerimizin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu da Altıntaş ve Erten’e ziyaretlerinde dolayı teşekkür etti.