BYEGM Konya ve Şehir Koleji’nden gazetemize 4.yıl kutlaması

Gazetemizin yayın hayatına girişinin 4. Yılı dolayısıyla ziyaretler devam ediyor.
BYEGM Konya ve Şehir Koleji’nden gazetemize 4.yıl kutlaması

BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı ve Şube Müdürleri ile Konya Şehir Koleji Genel Müdürü Danyal Süzgün, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Rahim Çimen gazetemizi ziyaret etti.

byegm.jpg

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı, Şube Müdürleri Okan Çamsoy, Necati Gökçelik ve Araştırmacı Rahmi Dalmaç gazetemizi ziyaret ederek 4. Yılımızı kutladılar. BYEGM Konya İl Müdürü Cemil Paslı ve Şube Müdürleri Gazetemiz Lokman Koyuncuoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulundular.  Yeni Haber Gazetesi’nin 4 yıl önce çıktığı yolda bugün Konya siyasetine damga vuran, gündemi belirleyen en önemli gazeteleri arasında yer aldığını ifade eden BYEGM Konya İl Müdürü Cemil Paslı, İlkeli duruşundan kurulduğu günden bu yana taviz vermeyen Yeni Haber Gazetesi’nin dün olduğu gibi bugün de Konya’nın ve Konyalının sesi olmaya devem ettiğini belirterek yayın hayatında başarılar diledi.  Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni  Lokman Koyuncuoğlu,  Kamuoyunun doğru bilgi alması noktasında  ilkeli, doğru, tarafsız ve etik değerlere bağlı 4 yıldır yayın hayatlarını sürdüklerini söyledi. “Gazetemiz internet sitesi yenihaberden.com ise Konya’da yayın yapan gazetelerin internet siteleri arasında ilk sırada bulunuyor” diyen Koyuncuoğlu, 15 Temmuz Darbe girişiminden sonraki vatan ve millet öncelikli yayınlarıyla yakaladığı ivmeyi katlayarak devam ettireceklerini söyledi. 

sehir-koleji.jpg

İYİ İNSAN YETİŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Konya Şehir Koleji Genel Müdürü Danyal Süzgün, Konya Şehir Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Rahim Çimen gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin 4. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuooğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunan Süzgün ve Çimen Koyuncuoğlu’na bundan sonraki yayın hayatında başarılar diledi.  Konya Şehir Koleji olarak her şeyden önce ailesine saygılı, çevresine duyarlı, kültürel ve manevi değerlerini özümsemiş, ülkesini seven “iyi insan” yetiştirmek üzere yola çıktıklarını ifade eden Konya Şehir Koleji Genel Müdürü Danyal Süzgün, “İyi insan olmanın yanında yeteneklerini geliştirmiş, akademik birikimini artırmış, rekabet gücü yüksek, ülkemizin ve insanlığın sorunlarını çözebilecek sanatçılar, sporcular, bilim adamları, devlet adamları yetiştirmek istiyoruz. Bu amaçla geleceğimiz olan öğrenciler, Konya Şehir Kolejinde, anaokulundan üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde ilgi ve yetenekleri doğrultusunda öğrenim göreceklerdir” dedi. Konya Şehir Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Rahim Çimen ise “Konya Şehir Koleji olarak şehrimizin ihtiyaçlarını, beklentilerini; ülkemizin gerçeklerini, hedeflerini çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.