Darılmaz; “El birliğiyle daha güzel günlere”

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, “Sağlıkta büyük atılım gerçekleştiren Konya’nın daha iyi yerlere varması için el birliğiyle çalışmalara devam edeceğiz” dedi.
Darılmaz; “El birliğiyle daha güzel günlere”

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, yeni ofisinde Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’nu ziyaret etti. “Aynı zamanda bir yazarı olmaktan gurur duyduğum Yeni Haber gazetesinin yenilenmiş haliyle Konya’ya ve Konya basınına hayırlı olsun” diyen Darılmaz “Yeni Haber gazetesinin onurlu duruşuyla, doğru bilgilendirme ve Konya’ya hizmet konusunda bundan önce olduğu gibi bundan sonrada büyük bir çalışma sergileyeceğine güvenimiz tam” şeklinde konuştu.

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜME DEVAM

 Gökhan Darılmaz ayrıca, Konya’mızı daha ileriye götürmek için bundan önce olduğu gibi bundan sonrada canla başla hep beraber çalışacağız” dedi. Ziyarette, Genel Sekreterliğin çalışmaları ve hayata geçirilmesi ile hedeflenen projeler hakkında bilgi veren Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz 2012 yılı kasım ayında kurulan Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinin 3’ü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olmak üzere 23 Hastanenin koordinasyonuyla ve birlikte ve beraber hareket etme ve bu bilinci yaygınlaştırma amacıyla kurulduğunu söyledi. Sağlıkta dönüşümün devamı olarak Sağlık Müdürlüklerinin üç ayaklı bir yapıya kavuşturulduğunu ve Kamu Hastaneleri Birliğinin bu üç ayaktan biri olduğunu hatırlatan Darılmaz, bu yapıyla birlikte bağlı olunan hastanelerin hem personel açısından hem de teçhizat bakımından ihtiyaçlarını daha etkin kullanabildiklerinin altını çizdi. Konya’nın sağlıkta büyük atılımlar yaptığını anımsatan Op. Dr. Gökhan Darılmaz ilçe ilçe dolaşarak eksiklikleri yerinde görme fırsatı yakaladıklarını ifade etti. Konya’nın son yıllarda sağlıkta büyük atılımlar yaptığını söyleyen Darılmaz, “Konyadaki hali hazırda bekleyen büyük sağlık yatırımlarının yanında Akşehir, Çumra, Karapınar, Bozkır, Beyşehir, Ereğli ve hızla bitime yaklaşılan Seydişehir Devlet hastaneleriyle sağlık gücümüz katlanacak. Çok daha iyi hizmetler verilecek. Bizde bu noktada üzerimize düşenleri en iyi şekilde yapmak için yoğun bir çalışma içindeyiz” şeklinde konuştu.

“SAĞLIK TURİZMİNDE İLERLEMEK İSTİYORUZ”

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak Sağlık Turizmi ile ilgili geniş çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Darılmaz, Konya’daki bir çok kurum ve çok sayıda yöneticiyle Konya’nın bu alanda izleyeceği stratejik planlamaları masaya yatırdıklarını belirtti. Darılmaz ayrıca, sağlık turizminde Konya’nın hak ettiği seviyelere gelebilmesi için her kurumun üzerine düşen görevleri en kısa sürede yapması gerektiğinin altı çizdi. Şehrin konu ile alakalı tüm dinamiklerinin sağlık turizmi çalıştayında bir araya getirdiklerini ifade eden Darılmaz, “Bu toplantı, Konya’nın sağlık turizmindeki mevcut durumunu veriler ışığında tespit etmeyi, gelişmeleri değerlendirmeyi ve gelecekte yapılması gereken stratejik çalışmalar konusunda önerilerde bulunmayı amaçlamaktadır” dedi.  Darılmaz, “Genel Sekreterlik olarak her türlü olanakları kullanarak sağlık turizminde ilerlemek istiyoruz. Konya’nın pek çok alanda olduğu gibi sağlık turizmi alanında da Türkiye’nin gıpta ile baktığı bir il konumuna gelmesi için el birliğiyle çalışacağız” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Konya’yı daha ileriye götürmek için bugün kadar her kesimle birlikte özveriyle çalıştıklarını ifade eden Koyuncuoğlu, “Gazetemiz bu düsturunu bundan sonrada sürdürecek ve Türkiye için , Konya için iyi şeyler yapanlarla birlikte olacak ve onları sonuna kadar destekleyecektir” dedi. Tıp sektöründe hizmet veren herkesin büyük özveriyle çalıştıklarını bildiklerini ve yakından takip ettiklerini söyleyen Koyuncu, “Bu fedakarlığın en iyi şekilde duyurulması için üzerimize düşeni layıkıyla yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.   HAYRETTİN ATAK