GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan: Üreterek büyüyeceğiz

GİV Konya Şubesi, Yeni Haber’i ziyaret etti. GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, “Hem ekonomi, hem eğitim, hem de üyelerimizin ihtiyacı olan diğer alanlarda verdiğimiz desteklerle, ülkemizin kalkınmasına hizmet ediyoruz” dedi.
GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan: Üreterek büyüyeceğiz

GİV Konya Şubesi, Yeni Haber’i ziyaret etti. Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, “Hem ekonomi, hem eğitim, hem de üyelerimizin ihtiyacı olan diğer alanlarda verdiğimiz desteklerle, ülkemizin kalkınmasına hizmet ediyoruz” dedi.

Girişimci İşadamları Vakfı  (GİV) Konya Şubesi, gazetemizi ziyaretlerde bulundu. 1996 yılında İstanbul’da kurulan ve iş adamlarını girişimciliğe yöneltmeyi hedefleyen Girişimci İşadamları Vakfı Konya yönetimi, Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’na çalışmaları hakkında bilgi verdi. Girişimci İşadamları Vakfı  Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan,  Vakıf Şube Müdürü Zekeriya Büyükyangöz, Tanıtım Ve Organizasyon Başkanı Raşit Özer, Vakıf Üyesi Memduh Abaz ve Genç GİV Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Aydemir, gazetemize gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vakıf olarak, Konya’nın ekonomik ve sosyal hayatına dair önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, vakıflarının oldukça köklü bir vakıf olduğunu ve çalışmaları ile Konyalı her yaştan girişimcilere yol gösterici olmak istediklerini söyledi. Geçtiğimiz aylarda yaşanan ekonomik saldırı süreci hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ceylan, ekonomik sıkıntılardan ders alıp, eksiklikleri tamamlamak için ülke olarak daha çok çalışmamız gerektiğini vurguladı.

“ureterek-buyuyecegiz”-2.jpg

GİV KONYA VE MEVKA ORTAKLIĞINDA EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLEDİ

GİV Konya Şubesi’nin yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Fatih Ceylan, “Biz hem ekonomi, hem eğitim, hem de üyelerimizin ihtiyacı olan her alanda destekler veriyoruz. Yine eğitim alanında üyelerimize vermiş olduğumuz eğitim destelerinden biri olan ‘İşletmelerde 7 İsraf ve 5s Farkındalığı İle Maliyetleri Azaltma Eğitim Programı’ büyük bir ilgi ile devam ediyor. Bu programın amacı; Mevlana Kalkınma Ajansı 2018 Sonuç Odaklı Programı SOP perspektifinde, bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden çalışmaları için, başlatmış olduğu kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle işletmelerin hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına eğitim desteği vermeyi amaçlamıştır. Bizlerde GİV Konya şubesi olarak derneğimiz bünyesinde yer alan kuruluşların kurumsal altyapılarının güçlenmesi, uluslararası standartlara kavuşması, iş etik kurallarının benimsenmesi konularında Mevlana Kalkınma Ajansı ile işbirliği yaparak bu ortak amaca hizmet etmeyi hedefliyoruz. Yalın üretim sisteminin temeli, uluslararası kabul gören yönetim teknikleri, “5S ve İşletmede 7 Temel İsraf”, işletmelerde verimliliği artırıcı yöntemlerin öğrenilmesi, günümüz işletmelerinde malzeme ve bilgi akısının hızlı ve doğru olmasının önemini içermektedir. Bu eğitim kapsamında üyemiz Savema Makina - Mustafa Sağbili beyi ziyaret ettik ve yapılan eğitim çalışmalarına Giv Yönetim Kurulu olarak bizde katılım gösterdik. Bu tür çalışmalar ile hem üyelerimize hemde Ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“ureterek-buyuyecegiz”-3.jpg

“ureterek-buyuyecegiz”-4.jpg