İşte senaryolar, Konyaspor nasıl ligde kalır?

Basketbolda kader haftasına gelindi ve nefesler tutuldu. Geçtiğimiz hafta Çayırova Belediyesi’ni yenerek ligde kalma ümidini son maça bırakan Dev Kartallar, Ankaragücü maçı öncesinde kazanma dışında hiçbir şey düşünmüyor. Konyaspor Basket, ligde nasıl kalır ve olası senaryolar haberimizde.
İşte senaryolar, Konyaspor nasıl ligde kalır?

Basketbol 1. Ligde mücadele eden Konyaspor Basketbol, 21 Nisan Pazar günü sahasında Ankaragücü İkon MD’yi ağırlayacak. Dev Kartallar lig için tamam mı, devam mı mücadelesi verecek. Ancak yalnızca galibiyet yeşil beyazlılara yetmeyebilir. Konyaspor için 2 ana senaryo var. En iyi senaryo ligde son sırada bulunan Dev Kartallar’ın sarı lacivertlileri yenmesi ve Kocaelispor ile Harem’in kaybetmesi.

basketbol.jpg


İŞTE SENARYOLAR

18. sıradaki Konyaspor, 16 ve 17. Sıradaki rakiplerinin yenilmesi ve kendilerinin kazanması durumunda 47 puanla ligde tutunacak. Kötü senaryo ise Kocaeli veya Harem’in maçlarını kaybetmemesi veya bir tanesinin maçının kazanması. Rakiplerden bir tanesinin yenmesi durumunda ikili averajda Konyaspor’u geçecekler ve Dev Kartallar için hazin son olacak. Ümitler son maça taşındı.

 Muhabir
Etiketler :