Konya ve ulaşımını Viyana’da anlattılar

Mehmet Nuri Küçükköylü İmam Hatip Ortaokulundan bir grup öğrenci, öğretmenleri himayesinde Viyana’ya giderek Konya’nın ulaşımı ile ilgili bilgi verdi.
Konya ve ulaşımını Viyana’da anlattılar

Erasmus Plus KA229 kapsamında organize edilen öğretmen ve öğrenci hareketliliğine okuldan dört öğrenci ve İngilizce Öğretmeni Sevim Telis katıldı. Ekip ve grup sorumlusu olarak etkinliğe dâhil olan Okul Müdürü Hakan Bahçeci’nin verdiği bilgiye göre Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteklediği Erasmus+ projesi altı farklı ülkenin katılımıyla organize edildi.

konya-ve-ulasimini-viyanada-anlattilar-2.jpg

Buna göre “LOVE My CİTY” isimli proje kapsamında gidilen her ülkede farklı bir tema ele alındı. Son hareketlilik olan Avusturya Viyana buluşmasında konu, ilgili okulların bulunduğu şehirlerdeki “trafik ve ulaşım” olarak belirlendi.

konya-ve-ulasimini-viyanada-anlattilar-1.jpeg

Projeye dâhil olan altı ülke Türkiye, Norveç, Danimarka, Romanya ve Avusturya, Fransa’nın koordinatörlüğünde çalışmalarını proje ortaklarının bulunduğu şehirlerde buluşarak sürdürdüler. Türkiye Ulusal Ajansının destek ve planlaması doğrultusunda devam ettirilen toplantılar öğretmenler, idareciler ve özelikle öğrenciler için farklı deneyim imkânları vermiş oldu.

konya-ve-ulasimini-viyanada-anlattilar-3.jpeg

OKUL MÜDÜRÜ BAHÇECİ’DEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKÜR

Viyana’da organize edilen toplantıda her ülkenin temsilci öğrencileri şehirleri ve trafiği hakkında sunum yaparken Mehmet Nuri Küçükköylü İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Hatice Nur Altundemir, Rumeysa Küçükkılınç, Selvi Nurhüda Atçeken ve Zeynep Durgut Konya’nın ulaşım altyapısı ve öğrencilerin okula geliş gidişi ile bilgiler verdi. Okul Müdürü Hakan Bahçeci, imkânlar doğrultusunda bu ve buna benzer projelerin yenilenerek devam edeceğini ifade ederek, “LOVE My CİTY” Erasmus projesinde yer alan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

konya-ve-ulasimini-viyanada-anlattilar-4.jpg

•MACİT ULUÇAMLIBEL / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :