Konya Yarı Maraton'unda iyilik koşusu

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş., sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye devam ediyor. Şirket, otizmli çocukların geleceğini güzelleştirmek amacıyla Konya Yarı Maratonu'nda yer alarak bu önemli amaca destek verdi. Otizmli çocukların yaşamlarını iyileştirmeye yönelik bir adım atan MEDAŞ, Konya Yarı Maratonu'nda koşarak otizmli çocukların eğitim ve destek ihtiyaçlarına katkı sağlamayı hedefledi.
Konya Yarı Maraton'unda iyilik koşusu

MEDAŞ çalışanları, bu özel etkinlikte sosyal sorumluluklarını yerine getirmenin gururunu yaşadılar. MEDAŞ İnsan ve Organizasyon Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Iğnak Koçak, etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak toplumsal sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Otizmli çocuklar ve ailelerine destek olmak amacıyla Konya Yarı Maratonu'na katılarak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu tür etkinliklerle toplumumuza daha iyi bir gelecek sağlamak için çaba gösteriyoruz."

Bu olumlu adım, otizmli çocukların ve ailelerinin hayatlarını iyileştirmeye yönelik daha fazla destek ve farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Etiketler :