Konya'da Daru’l Huffaz kayıtları başlıyor

Konya'da hafızların hafızlıklarını sağlaması ve hafızlığını yarıda bırakmış kişilerin hafızlıklarını tamamlaması amacıyla hizmet veren “Daru’l Huffaz”da yeni dönem kayıtları 8-22 Kasım tarihleri arasında alınacak.
Konya'da Daru’l Huffaz kayıtları başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde hizmet veren Hafızlık Sağlama Merkezi’ne (Daru'l Huffaz) başvurmak isteyenler için kayıtlar başlıyor.

darul-huffaz-kayitlari-basliyor-2.jpg

“Hayat Boyu Öğrenme ve Öğrendiğini Zihinde/Zinde Tutma” ilkesinden yola çıkarak geleneksel Daru’l Huffaz projesini hayata geçiren KOMEK, hafızların hafızlıklarını sağlaması ve hafızlığını yarıda bırakmış kişilerin hafızlıklarını tamamlaması amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

darul-huffaz-kayitlari-basliyor-3.jpg

Daru’l Huffaz Kayıtları hakkında

KOMEK Ali Gav Medresesi Geleneksel Sanatlar Merkezindeki eğitimler, kadınlar ve erkekler ayrı olmak üzere haftanın 7 günü yapılıyor. Merkezde, kadın ve erkeklere özel farklı seanslarda randevu usulü ile dersler veriliyor.

8-22 Kasım tarihleri arasında yapılacak “Daru’l Huffaz” kayıtları için; şahsen, 353 62 47 nolu telefonu arayarak veya www.komek.org.tr adresinden online olarak başvurulabiliyor.

Daru’l Huffaz'a kayıt başvurusu için tıklayın

Etiketler :