Konya’da günün özeti

Konya’da günün özeti

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

TORKU KONYASPOR BAŞKANI ŞAN'DAN, YILDIRIM'A CEVAP

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Aziz Yıldırım'ın dün hakemlerle ilgili yaptığı açıklamaya ilişkin; "Türkiye'de her zaman ve her ortamda 'gerginlikten beslenen' bir kulübün başkanının maçımız öncesi çıkarak hakemlerle ilgili açıklamalarda bulunması onları etkileme amacıyla yapılmış bir harekettir" dedi.

 

KOCAMAN, FENERBAHÇE'Yİ BEŞİNCİ KEZ YENMEK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'de farklı takımların başında Fenerbahçe'yi dört kez yenen Aykut Kocaman, beşinci galibiyetini Torku Konyaspor ile almak istiyor.

 

105 SANTİMETRE BOYUNDAKİ HALİT ZAN DA ADAY ADAYI

Konya  Ak Parti’den milletvekili aday adayı olanlar arasında, 105 santimetre boyundaki  Halit Zan’da  bulunuyor.

 

YİRMİ BİN ZİRAAT MÜHENDİSİNE İŞ İMKANI

Konya Milletvekili Aday Adaylarından Bekir Soylutürk, İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen mülakatta projeleri arasından 20 bin Ziraat Mühendisinin üretime kazandırılması fikrinin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

 

ALİ KAYA: GURUR DUYUYORUM

AK Parti Konya Milletvekili aday adayı Ali Kaya, Cumhuriyet tarihinde ilk defa ülke hedefleri vatandaşa gösterildiği ve buna vatandaşın sahip çıktığını söyleyerek “Bu nedenle bu çatı altında ülkem ve bölge insanına hizmet etmekten gurur duyuyorum” dedi.

 

KONYA SEÇİMDE BAŞBAKANINDAN NE İSTEMELİ?

 Prof. Dr. Önder Kutlu yazdı...

 

NEÜ UÇAK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANI DOÇ. DR. UZUN, VEFAT ETTİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdullah Uzun, dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

GENÇ MÜSİAD’DAN AHDE VEFA TOPLANTISI

Genç MÜSİAD Konya Şubesi Tecrübe Paylaşımı Toplantılarına bu hafta geçmiş dönem Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanları konuk oldu. Geçmiş dönem şube başkanlarının gençlerle tecrübelerini paylaştığı toplantıda katılımcılara çiğköfte ikramı da yapıldı.

 

KONYA'NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu İlçesi’nde yapımı devam eden Ecdad Parkı, Selçuklu ve Osmanlı mimari tarzındaki düzenlemeleri ile Türkiye’de ilk olacak birçok özelliği barındırıyor.

 

AKŞEHİR GÖLÜ, SU TUTMAYA BAŞLADI

Konya’nın Akşehir ilçesinde Nasreddin Hoca’nın maya çaldığı ve fıkralarına konu olan Akşehir Gölü, son günlerdeki mevsim normallerinin üzerindeki yağışlar nedeniyle su tutmaya başladı.