Konyaspor'da Stanojevic'ten transfer değerlendirmesi

Ligde cumartesi günü sahasında İstanbulspor'u konuk edecek olan Konyaspor'da son antrenman stadyumda gerçekleşti ve taraftarlar tribünden takımı izledi. Yeşil beyazlıların teknik patronu İstanbulspor maçı ve transfer dönemi ile ilgili konuştu.
Konyaspor'da Stanojevic'ten transfer değerlendirmesi

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic İstanbulspor maçı öncesi basının sorularına cevap verdi. İstanbulspor maçına iyi hazırlandıklarını belirten Stanojevic, devam eden transfer dönemi hakkında konuştu, "Lige iyi başlamak için gerekli enerjiye sahibiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımımızdan geçen sezon 7 oyuncu gitti. Transferler gerçekleştiriyoruz. Morgan gitti, 6 numaraya ihtiyacımız var

aleksandar-stanojevic.jpg

"3 BÖLGEYE TRANSFER GEREKİYOR"
Morgan'ın gitmesinin ardından mutlaka o bölgeye bir takviye yapacaklarını belirten Stanojevic, "Morgan gitti artık o defteri tamamen kapatabiliriz. 3 bölgeye transfer ihtiyacımız var. 6 numara, kanat oyuncusu ve forvet almak istiyoruz. Yönetimimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Umuyoruz ki önümüzdeki birkaç gün içinde iyi haberler gelecektir." diye konuştu. Stanojevic basın toplantısı sonrasında taraftarın yanına gitti.

taraftar.jpg

 Muhabir
Etiketler :