Leyla Şahin Usta'dan Yeni Haber'e ziyaret

AK Parti Konya'da 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, AK Parti İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti.
Leyla Şahin Usta'dan Yeni Haber'e ziyaret

Ak Parti İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta'nın yanı sıra, Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Deresoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Feride Ersöz, Mehmet Ay ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Sayıcı’nın katıldığı heyet; Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu ile; insan hakları, siyaset, seçimler, medya konularında çeşitli istişarelerde bulundu.

“ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta vatandaşların sorun ve taleplerine hızlıca çözümler ürettiklerini belirterek "17 yıldır vatandaşlarımızın hak ettiği reformlar yaptık, yapmaya devam edeceğiz. 30 yıldır Milletin hakkına, canına, malına kastetmiş örgütlerle yol yürüyenler, onların sözcülüğünü yapanlar bugün İnsan Hakları savunuculuğuna soyunuyorlar. Millet sizin geçmişinizi de bugününüzü de iyi biliyor, görüyor. Vatandaşlarımızı yıllarca çamura, çöpe ve çukura mahkum bırakmış kişiler, bugün İnsan Hakları savunuculuğuna soyunmaya kalkıyor. Milletimiz geçmişinizi iyi biliyor. Milletimizin hakkını korumak bizim vazifemizdir. Bunun için çalışıyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Sonuçlar alındıkça zillet odaklarının planları bir bir bozulacak. İnşallah 31 Mart'tan sonra yereldeki hizmetlerimizle daha da büyük katkılar sağlayacağız. Milletimiz önüne her sandık geldiğinde oyunu AK Parti'den yana kullanıp oyunları bozdu. Cumhur İttifakı'nda bir diri ve kardeş olacağız. Bugün de milletimizin gönlüne talibiz. Millet bize yürü dedikçe yürürüz" diye konuştu. Leyla Şahin Usta ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Lokman Koyuncuoğlu ise, “Milletimiz, her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde kendisi için çalışan, vatanını savunan siyasilerin yanında yer alacaktır. Sizlere bu meşakkatli yolda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

leyla-sahin-usta-konya-yeni-haber-(3).jpg

leyla-sahin-usta-konya-yeni-haber-(2).jpg

leyla-sahin-usta-konya-yeni-haber-(1).jpg