Rekorlar kenti Karatay

Gazetemizi ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, “ Karatay 1 Kasım’da yine kendine yakışanı yaptı. Kendi rekorlarını egale etti” dedi.
Rekorlar kenti Karatay

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Başkan Yardımcısı Mehmet Uzbaş Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karatay’ın 1 Kasım seçimlerinden de büyük bir başarıyla çıktığını hatırlatan Hançerli, “alınan sonuçla Karatay yine kendine yakışanı yapmıştır” diye konuştu. Çok zorlu ve yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini belirten Hançerli, bu çalışmaların sonucunda gelen oy oranının tüm yorgunluğu unutturduğunu ve büyük mutluluk yaşattığını ifade etti. Bundan sonraki süreçte tüm yaşananları geride bırakmanın gerekliliğine işaret eden Hançerli, “Bu aşamadan sonra sorumluluğumuz, görevlerimiz daha da artmıştır aslında. Artık verdiğimiz sözleri yerine getirme zamanı gelmiştir. Hep birlikte Yeni Türkiye’yi inşa etme sorumluluğu yüklendi üstümüze. 2023 hedeflerine ulaşmak için daha çok çalışma zamanı artık. Daha çok sorumluluk alma zamanı. Daha çok fedakarlık yapma zamanı. Bu sonuçlarla yakalanan istikrar ve gayretli çalışma oldukça bu millet ne hedeflerinden uzaklaşır. Nede herhangi bir alanda bileği bükülür” diye konuştu. Seçim sonuçlarındaki başarıda Belediyelerin çalışmalarının da büyük etkisi olduğunu bilmenin kendilerine ayrı bir mutluluk yaşattığını ifade eden Hançerli, Karatay’da kazanılan rekor oyun Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından taltif edilmiş olmasının bölge olarak sevinçlerini katladığını ifade etti. Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu da ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “ Konya’nın her yönden daha yaşanabilir bölge olması için yapılan özverili her çalışmanın destekçisi ve takipçisi olmayı şiar edindiklerini belirterek Karatay Belediyesini insan odaklı yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

mehmet-hancerli-ziyaret--(3).jpg

mehmet-hancerli-ziyaret--(6).jpg

SELÇUK ÖZKAN / YENİ HABER GAZETESİ