Tepki çekmişti, Konyaspor tahmini tutmadı!

Konyaspor maçı sonrası yeşil beyazlıların oyununu eleştiren ve tepki çeken sözlerde bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu'nun argümanları taca çıktı. 32. haftanın gol beklentilerine göre Konyaspor en çok gol beklentisine giren altıncı, Kasımpaşa ise sondan üçüncü oldu.
Tepki çekmişti, Konyaspor tahmini tutmadı!

32. haftanın gol beklentileri açıklandı. OPTA verilerine göre Konyaspor'un Kasımpaşa'yı 2-0 geçtiği maç sonrasında yeşil beyazlılar XG'de (gol beklentisi) 6. sıraya geçti. Anadolu Kartalı 1.86 gol beklentisine girdi, kalesinde ise 0.76 gol beklentisi verdi. Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, yeşil beyazlıların oyununu eleştirdi ancak mavi beyazlılar XG'de 18. sırada haftayı kapatabildi.

ugurlu.jpg

NE DEMİŞTİ?

Sami Uğurlu maç sonrası, "Galip geldiler ama Konyaspor’un yattığı kadar biz sezon boyunca yatmamışızdır. Türk futbolunun bu şekilde düzelme imkanı gözükmüyor. Konyaspor; Arena'da, Saraçoğlu’nda bu kadar yatsa 20 dakika eklenirdi. 4 kırmızı, 7 sarı kart çıkardı." dedi. Haftanın en çok gol pozisyonuna giren takım İstanbulspor (2.88), XG'si en az olan takım 0.61 ile Kayserispor.

gol-beklentisi-kopya.jpg

 Muhabir
Etiketler :