Yeni Haber 5 yaşında...

1 Ekim 2012’de yayın hayatına başlayan Yeni Haber gazetesi, 5’inci yılını kutluyor
Yeni Haber 5 yaşında...

5 yıl gibi kısa bir süre içinde Konya Basın Camiasının güçlü bir “Medya Markası” haline gelen Yeni Haber Gazetesi, çok az medya kuruluşuna nasip olacak şekilde bu kısa süre içinde Konya sosyal ve siyasi hayatının etkin gazetesi haline geldi.  5 yıl önce ‘Haber Hayattır’ ve ‘Gazeteciliğin rengini değiştirdik’ sloganlarıyla yola çıkan Yeni Haber Gazetesi “Bugün gelinen noktada Konya’nın ve internet haberciliği aracılığıyla tüm Türkiye’nin etkin medya kuruluşlarından biri olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Gazeteniz Yeni Haber 5. Yaşını kutluyor. Bir kurum için çok kısa bir süre olmasına rağmen Yeni Haber Gazetesi 5 yıl içinde bir Medya Markası haline geldi. ‘Yeni Haber’ ismini bir ‘Marka’ haline getiren ve zirveye taşıyan herkese teşekkür borçlu olduklarını söyleyen Genel Yayın yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu, bu gurur “Okuyucusuyla, internet takipçisiyle, çalışanıyla herkesin” diye konuştu.

"KURULDUĞUMUZ İLK GÜNDEN BU YANA DURUŞUMUZ VE TARAFIMIZ BELLİDİR"

 Yeni Haber Gazetesi ve yenihaberden.com haber internet sitesinin geldiği nokta hakkında bilgi veren Koyuncuoğlu, "Tarihe damga vurmuş, tarihin her döneminde insanlığa yön vermiş, büyük ve muhteşem zaferlerin sahibi bir milletin torunlarıyız. Dünya tarihi büyük ölçüde bizim tarihimizdir. Her vakıanın başında, sonunda bizim izlerimiz görülür. Bu denli büyük bir milletin evladı ve böylesine büyük bir davanın temsilcisi olmakla ne kadar gurur duysak azdır. Aynı zamanda tüm bu büyüklüğe tarihin her döneminde bünyesinde zararlı hücreler barındırmış bir milletin de temsilcileriyiz. Yine bünyesine sirayet eden, hatta adeta bünyesinin bir parçası haline gelip bir kanserli hücre gibi, içinde yaşadığı vücudu zehirleyen zararlı hücrelerle savaşını, mücadelesini kazanmayı bildiğimiz gibi bundan sonra da bu savaşı Allah’ın (c.c) izni ile kazanacak bir mücadelenin emanetçisi olacağız.

Bu çerçevede en son ve en tehlikeli ihanet çetesi FETÖ ile olan mücadele, gazetemizin en önemli misyon ve vizyonudur. Tıpkı dış düşmanlara karşı verdiğimiz mücadele gibi. Onlar ülkelerini ne denli küçük düşürmek için uğraşırlarsa biz o denli bu ülke ve ülke insanını yüceltmek için uğraşacağız. Onlar bu ülkenin önüne ket vurmaya çalıştıkça biz ülkenin ve ülke insanının önünü açacağız. Ta ki bu ülke yine tarihteki şanlı günlerine yeniden kanat çırpana kadar.”

Bu ülkü uğrunda yola çıkan Yeni Haber Gazetesinin bugün çok önemli mesafeler kat ederek Konya Basının en etkin gazetelerinden biri haline geldiğini hatırlatan Koyuncuoğlu, ‘’Yaptığımız ilkeli, dürüst ve omurgalı yayınlar Konya ve Konya siyaseti, bürokrasisi ve sosyal hayatı tarafından takdirle karşılandı ve karşılığını buldu. Bu sayede bugün Konya bizi gerek tanınırlılık, gerekse etkinliğimizle çok önemli bir yere taşıdı. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bu iltifata layık olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmayı üzerimize bir borç biliyoruz. Çünkü biz tarafız. Hakk’tan hakikattan, halktan tarafız. Ümmetin milletin, mazlumun tarafındayız. Milli iradeden, milli ve manevi değerlerden, ahlaktan yanayız” diye konuştu.

“İNTERNET HABERCİLİĞİNDE SADECE KONYA’DA DEĞİL, TÜRKİYE’DE DE ZİRVEDEYİZ”

Koyuncuoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “Çok kısa bir süre içinde etki alanını geliştiren internet sitemizle dinamizmimiz ve etkinlik alanımız gün be gün gelişiyor. Sosyal hesaplarımızla bu dinamizmi artık dakikalara, hatta saniyelere indiriyoruz. Geleceğin haberciliği internet üzerinden devam edecek. Bunun bilincinde olarak tüm çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Konsantremizin ve mesaimizin büyük ağırlığını bunun için harcıyoruz. Bunun karşılığını da almaya başladık. yenihaberden.com internet sitemiz bugün itibariyle gazeteler arasında Konya’da zirvede. Türkiye’de yayımlanan yerel gazeteler içinde de en tepedeyiz.Ülkemizin içinde bulunduğu bu günlerde her  zamankinden daha fazla çalışma azminde olduğumuzu, milletimiz için en doğru haberler verme uğraşında çalıştığımızı herkesin bilmesini istiyorum."

yeni-haber-ofis.jpg

Yeni Haber Gazetesi çalışma ofisi

111111-001.jpg

 

,1111-003.jpg

yenihaberden.com web sayfamız:

cdfsdfds.png