Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

7. yılda 7’den 70’e sizinleyiz

7. yılda 7’den 70’e sizinleyiz

İnsanların karakter analizini, dünya görüşünü, yaşam tarzını analiz etmek için; okuduğu gazeteye bakıp karar verebilirsiniz.
 
Kişinin okuduğu gazetenin kalitesi, kendi kalitesini belirlemek için de ip ucu olur yani…
 
Bir nevi mülakat aslında, insan sarraflarının işini kolaylaştıran bir metod.
 
Çünkü bir okuldur gazeteler. Okuyanı da, yazanı da, çalışanı da eğiten bir okul. İnsanların dünyasını şekillendiren, onlara değer katan bir araç.
 
Tıpkı yukarıda anlattığım gibi, aslında bir okulda çalışıyoruz şuan. 7 yıldır bilgi ve fikir üretiyoruz. 7 yaşına gelince okula başlayan çocuklar gibi heyecanlıyız bugün de.
 
7’den 70’e herkes bu okuldan geçti. Herkesin bir hatırası, büyük bir emeği var Yeni Haber Gazetesi’nde.
 
Geldiğimiz nokta yeterli değil elbet. Daha yürüyecek çok yolumuz var. Biz Konya’yı Konya yapan değerlerle birlikte yürümekten onur duyuyoruz bu yolda. En önemlisi de sizin gibi değerli okurlarla yol yürümekten şeref duyuyoruz.
 
Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da tüm mücadelemiz hak için, Hakk’ı tutup kaldırmak, mağdurlara ses olmak için devam edecek.
 
Yeni Haber Gazetesi 7 yaşına girdi. Övünmek gibi olmasın ama her geçen gün başarılarımıza başarı katıyoruz. Basının değişimine ayak uyduruyor, yeniliklerin hepsini yakından takip ediyoruz. Tabi değerlerimizden ödün vermeden…
 
Bu okulun bugünlere gelmesinde emeği olan okurlarımıza, çalışanlarımıza, yazarlarımıza, reklam verenlerimize ve bize destek olan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Öncelikle, gazetemizin emektarları değerli mesai arkadaşlarım; Gülşen Yılmaz, Hüseyin Koyuncuoğlu, Sümeyra Kenesarı, Fatma Doğanay, Selçuk Özkan, Ahmet Ergan, Erol Çimen, Betül Erdil, Hatice Dursun, Türkan Yılmaz, Mehmet Serkan Şafak’a teşekkür ediyorum. 
 
En çok teşekkürü de tecrübesinden faydalanmamıza fırsat veren ve bize her zaman destek olan Genel Yayın Yönetmenim Lokman Koyuncuoğlu’na ediyorum.
 
Yazarlarımız; İbrahim Çolak, Hacı Ahmet Şimşek, Mehmet Toker, Ramazan Altıntaş, Senan Kazımoğlu, Mehmet Fatih Öcal, Osman Uzunkaya, Sıtkı Yonca, Hakan Bahçeci, Necmettin Şimşek, Ömer Kocabaş, Büşra Aksakbağı, Büşra Gülşah İyikan, İshak Orhan, Hatice Bildirici, Ali Kaya, Alper Doğan, Macit Uluçamlıbel, Musab Seyithan, Demet Nikbay ve adını bu listede yazmayı unuttuğum değerli bütün isimlere teşekkür ederim.
 
Benden önceki yazı işleri müdürlerimiz, Hamdi Bağcı, Abdullah Akif Solak, Hayrettin Atak ve Salih Köprülü’ye de; bana böyle güzel bir arşiv ve hafıza bıraktıkları için, en önemlisi de emekleri için teşekkürü borç bilirim.
 
Dedim ya, gazeteler bir okuldur, Yeni Haber okulundan da bugüne kadar o kadar çok insan geldi geçti ki, hepsi birbirinden değerli.
 
Bir çırpıda yazmak zor olsa da en azından ben bu kapıdan içeriye girdiğimden beri birlikte güzel günler geçirdiğimiz isimlerin hepsinin adını anmak isterim. Bizimle birlikte bu yolda yürüyen ve şimdi bu okuldan mezun olup bambaşka yerlerde mücadele eden; İsmail Koç, Veli Özkan, Yiğit Berkay Çopur, Büşra Aksakbağı, Hatice Bilgin, Büşra Gülşah İyikan, İsmail Poçan, Halil Özkan, Melike Ağır, Salimcan Özcan ve Halil Urgancı’ya da şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.
 
Bizim işlerimizi kolaylaştıran şehrimizin yöneticilerine, basın müdürlerine ve müşavirlerine, emniyet mensuplarına, reklam veren değerli markalarımıza, gazetemizi dağıtan abilerimize de teşekkür ediyorum.
 
Yeni Haber ailesi olarak bundan sonra da zihninizin bir köşesinde yer edinmeye devam edeceğiz, hep yeni kalsın haberiniz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi
SON YAZILAR