Sezai Keskin

Sezai Keskin

AMERİKA NASIL BATAR?

AMERİKA NASIL BATAR?

‘’Hak Geldi Batıl Zail Oldu’’

Amerika batar mı? Niye batmasın? Devletler de insanlar gibidir, doğan her canlı gibi bir gün ölür. Abd, artık bir hayli yaşlandı, üstelik bir ayağı da çukurda; sağlıklı bir yaşlılık sürmüyor, her an paldır küldür dibe çökebilir. Pekala bu nasıl olacak? Elbette bunun birkaç yolu var. Abd’nin içeriden yıkılacağına inanıyoruz. Yıllarca soykırım ve katliamlara maruz kalan Kızılderililer ve siyahilere bu aşamada çok önemli görevler düşmektedir. Bu iki grubun birçok alanda desteklenmesi bu süreci hızlandırabilir.

Amerikalı beyazlar ırkçıdır ve asla siyahları sevmezler, halen kilit noktalarda bulunan siyahilerle yakın ilişki kurulursa yıllardır ellerinden gasp edilen haklarının geri alınmasına katkı sağlanabilir. Abd’de yaşayan ve abd’nin yıllarca katliam yaptığı halklar yaşadığı yer şehir, köy, kasaba fark etmez, çalıştığı yer özel şirket ya da kamu önemli değil ellerindeki değerli bilgi, belge ve fotoğrafları ülkelerinin yetkili makamları ile paylaşabilir. Abd’nin haşara çocuğu Teksas’ın bağımsızlığı desteklenebilir, bu bağımsızlık rüzgarı dalga dalga diğer eyaletlere de yayılacağından hiç şüphe yoktur. Bu saadet zincirinin kırılmasıyla dağılan abd birer birer mazlum milletlerin ayakları altında çiğnenecek ve asık suratlı dünyanın yüzünde taze çiçekler açacaktır. Alabama, Georgia, Louisiana gibi yoksul bırakılmış eyaletlerin bağımsızlığı desteklenirse Kaliforniya, Florida gibi şımarık zengin eyaletler halkın yağmasına lüzum kalmadan tek tek düşecektir.

Kaliforniya’nın düşmesi Abd’nin direncini tamamen kıracak ve diğer sömürüye uğramış milletlerin de bu pastadan hisse almasına yol açacaktır. Kaliforniya, ülkenin sadece en zengin değil, en kalabalık eyaleti de aynı zamanda... Kaliforniya, Abd eyaleti değil de bağımsız bir devlet olsa dünyanın en büyük altıncı ekonomisi olacaktı... O zenginlik, bir yanı ile yeniçağın teknoloji üssü Silikon Vadisi’ni, diğer yanıyla da Hollywood’u da kapsıyor... Dua edelim abd batsın, bu ömrünü dizi seyretmekten, top, pop, şarkıcı, zurnacı takip etmekten beyni uyuşanların anlayacağı bir şey değildir.

Abd dünyadaki tüm Türklerin, Müslümanların ve mazlum milletlerin ortak düşmanıdır. Dünyada nerede acı, hüzün, gözyaşı ve hıçkırık varsa orada Abd vardır. Orada haçlı batı ve İsrail vardır. Abd mali krize girdi, üretim krizi vardı, hala da krizden çıkabilmiş değildir. Gelir dağılımının ciddi bozulması, sermayenin belli ellerde toplanması, sermayedarların halka ödeyemeyeceği tüketim kredisinin kullandırması bireyleri aşırı fakirleşmiştir. Önce şunu söylemek gerekir. Aman Abd batmasın, Abd batarsa dünya batar propagandası, külliyen Amerikan palavrasıdır. Ama şunu rahatlıkla söyleyebiliriz eğer Abd batarsa dünya kurtulur. Üretim büyük ölçüde, Asya'ya kaydığı için üretim yönünden dünyada bir sıkıntı yoktur. Belki ticaret ve pazarlama yönünden bir sıkıntı olabileceğini düşünebilirsiniz, o da doların değişim değeri olarak kullanılıyor olmasındandır. Ülkeler ikili anlaşmalarla, kısa zamanda bu suni sıkıntıyı aşabilirler. Nitekim bu yolda çok adımlar da atılmıştır. Kaldı ki, Dolar dışında değişim aracı olarak; Euro var, Altın var, mal takası var.

Dünyada Dolar olmazsa, dünya durur diye yaygara yapmak bir aldatmacadır. Maksatlıdır, doların değişim aracı olarak ömrünü uzatmaya yöneliktir. Abd’nin krizi, üretememe, üretebildiğini satamama krizidir. Her gün karşılıksız para basarak ayakta durmaya çalışan, ülkeleri işgal edip yeraltı ve yer üstü kaynaklarını sömürerek ömrünü uzatmaya uğraşan, türlü türlü dalavereler ile dünyayı soyup soğana çeviren eşkiya Abd’den kurtulma zamanı geldi.  Bu haydut düzenin sonuna yaklaşılmaktadır. Amerika’yı ezeli düşmanları, Japonya, Çin, Hindistan, Rusya, Irak, Küba, Afganistan, Latin Amerika veya başkası mı batırır, yoksa içerden mi gider bunu bilemeyiz hiç fark etmez müslümanlar için tek sevindirici haber tez vakitte kum taneleri gibi dağılıp yıkılmasıdır. Hiç kimse korkmasın, Abd batarsa dünya daha refah bir yer olacaktır. Savaşlar azalacak, sömürü azalacak, asalaklar azalacak, dünya daha bir mutlu olacaktır.  Büyük şeytan

Amerika’dan korkmayın, Allah’tan korkun. Baki olan Allah’tır.
2014’de bir firavun imparatorluğun çöküşünü seyredeceksiniz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Sezai Keskin Arşivi
SON YAZILAR