Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Başbakanımızı Konya’ya Davet Ediyoruz

Başbakanımızı Konya’ya Davet Ediyoruz

Bu kesinlikle toplumsal bir davettir… Bu günlerde AK Parti Konya İl Teşkilatı devasa bir şölen havasında dev bir miting düzenlemelidir.

Anlaşılıyor ki hafta sonunda İstanbul’da ve Ankara’da mitingler var. Ankara’da da İstanbul’da da Allah bilir ama en az 1 milyon insan toplanır. Ama ben Konya’da yapılacak mitingde de en az 500 bin insanın toplanacağını düşünüyorum…

Peki, niye bu miting düzenlenmelidir?

Çünkü bu millet Başbakanına oynanmak istenen oyunu gördüğünü cümle âleme ilan etmek istemektedir. Bu millet Başbakanını sevdiğini, 80 yıllık Cumhuriyet döneminde yapılmayanı 10 yılda Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin yaptığını bildiğini ifade etmelidir.

Geçen hafta sonunda Babaannemizi defnetmek için (Allah Rahmet Eylesin, mekânları cennet olsun) Beyşehir Yolu Üzerinden Derbent’in Değiş köyüne gidiyoruz. Epey bir zamandır gitmiyordum, yolları gördüm, o dağlar taşlar parçalanmış, köprüler, menfezler yapılmış, Konya Beyşehir Karayolu duble yol haline getirilmiş.  

Çalışmalar devam ediliyor, zannediyorum bu yıl o yollar tamamlanır ve bu yolu kullanan herkes, içinde biraz olsun vicdan varsa Başbakanımızı takdir etmez mi? Eder ve etmektedir.

Daha dün yazdım, Afşar Barajı, Bozkır Barajı, Bağbaşı Barajı, Evliya Tüneli, Mavi Tünel, Ahi Su Yolu, Hotamış Depolama Merkezi gibi belki toplamda milyar dolarları bulan projeleri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun efsane kabinesi yapmadı mı? Abdülhamit Han Merhum hayal kurdu, Merhum Necmettin Erbakan Hocamız adım attı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’da onların tamamlayamadığı işi, onların yolunda giden bir lider olarak hayırlısı ile yaptı, yapıyor.  

Bugün zihniyeti bozuklar laf konuşuyor, Başbakanımız iş yapıyor, e böyle bir başbakanın yanında olduğunu içeride ve dışarıda bu ülkenin gelişmesini istemeyen ve onların oyuncakları olan cahil topluluklara göstermeyi bu millet bir görev addeder kendine.

Şunu da ifade edeyim, ben Adana, Mersin ve Ankara’yı geçtiğimiz Pazar günü görünce çok rahatladım. Zira bu milletin Başbakanına sahip çıkıp çıkmayacağını tam bilemiyordum. Ama milletimiz liderine sahip çıkmıştır. Eminim içeride ve dışarıda hükümeti yıkmak isteyen ve onların duvarlarında helik olan cahil cühela kesimde bu sahip çıkışı görmüştür.

Bazı romantik çevreler başbakanımızın üslubunu eleştirip duruyor, ilk gün sabah o müdahale olmasaydı olaylar bu kadar büyümezdi gibi ifadeler kullanıyorlar. Başbakanın olaylar karşısında komplo teorileri geliştirdiğini yazan çizen aklıevveller var…

Şunu anlamıyorlar, olan da hayır vardır… Böyle oldu, kimin ne olduğu ortaya çıktı…  

Ben olayları ilk dakikalardan beri takip ediyorum, Hürriyet Gazetesinin, Milliyet Gazetesinin ve diğer marjinal medyanın konuyu nasıl provoke ettiğini net gördüm. Anlayacağınız konu ilk günden beri provoke ediliyordu, o gün sabah polis işgalcilere müdahale etti ve çok sert olduğu yolundaki açıklamalar kesinlikle yanlıştır. Polis işgalcileri işgal ettikleri yerden çıkardı ve zaten organize olmuş insanlar bir anda oraya geliverdi.

Artı o müdahale ile ilgili özür de dilendi. Başbakan ayrıca iyi niyetli çevreci insanları, demokratik tepki gösteren yurttaşları bağrına bastığını ifade ediyor.

Ülkemizde ki CHP, Ergenekon Terör Örgütünün gizli odakları, sol teröristler ve onlara destek olan İran, ABD, Almanya, Fransa gibi ülkelerdeki ülkemizin huzurunu istemeyen odakların kışkırtması ile konu bu noktaya geldi ve bu eylemlere oyuncak olanlarda hala neyin oyuncağı olduklarını göremiyorlar.  

Dış basına bakın, “Türkiye’de kıyamet kopuyor” havası var, Türkiye Hükümetinin demokratik tepkilere çok sert müdahale ettiği yalanı var. Oysa kaç gündür oradalar, bakın hala Taksim işgal altında, polis ve normal halk oraya girmiyor, Kızılay’da her gün polise saldırıyorlar, Kuğulu Park işgal altında. Ve hala hükümetin bu insanlara çok sert davrandığı ifade ediliyor. Bu büyük bir yalandır.

Sonra Faiz Lobisi ifadesi de bir komplo değildir, bakınız bu izinsiz ve kanunsuz gösteriyi Koç, Boyner Holding, Sabancı, Anadolu Üniversitesi Rektörü, bazı özel okullar, ODTÜ, Garanti Bankası gibi gruplar boşuna mı destekliyor. Eylemcilerin açıklamalarını görmüyor musunuz? Eylemcilerin iaşeleri karşılanıyor bazı holdingler tarafından…  

Artı biliyorsunuz artık Georgetown Üniversitesi, Soros ve Jadaliyya'dan oluşan akademi medya ve finans odaklarının kirli ittifakı deşifre olmuştur.

Neticede hiçbir şeyi konuşmaya ve tartışmaya gerek yok, gün ülkemize sahip çıkma, tavrımızı haktan, adaletten ve ülkemizin geleceğine olan inancımızdan yana koyma vaktidir. Tabi sağduyuyu muhafaza ederek ve kesinlikle şiddete bulaşmadan, şiddete meyletmeden…

Umarım AK Parti Konya İl Teşkilatı bu organizasyonu biran önce yapar ve Konya’dan dünyaya “Hepimiz Recep Tayyip Erdoğan’ız” diye haykırır ve başbakanımızın yanında olduğumuzu dosta düşmana göstermiş oluruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR