Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Başka Konyaspor yok!

Başka Konyaspor yok!

Önceki gün Konyaspor sosyal medyasından bir görsel paylaşıldı. Stadyuma giden yeşil beyazlı taraftarlar ile gökyüzünde bir uçak. Uçağa bağlı olan bir de yazı “Kenetlen Başka Konyaspor Yok”.. Sevindiğim taraf o görseli paylaştıktan sonra kısa sürede taraftarlarca etkileşim aldık. Taraftarlar sanki bir görsel beklediler ve o etkileşim geldi. Ancak yeterliliği konusunda kafamda soru işaretleri var.

Ankaragücü maçı öncesinde hafta boyunca girdiğim tüm ortamlarda hafta sonu maçı almalıyız söylemi vardı ve o inançla taraftarlar futbolcuları maça hazırladı. Bugün itibariyle 2 gün sonra Hatayspor maçı var. Belki de moral olarak daha önemli bir karşılaşma. Direkt rakibimiz olduğu için de Hatayspor maçı puan durumu açısından önemi daha fazla. Ama şehirde şuan o enerjiyi bulduğumu söyleyemem. Biraz kabullenme veya maç sonucuna göre hareket etme eylemi görüyorum.

Halbuki Konyaspor maçı kazanması durumunda ligde kartlar yeniden dağıtılacak ve farklı bir havaya girebiliriz. Aksi bir sonucu düşünmeye gerek yok. Anlık tribün doluluk oranı yeterli değil. Maç gününe kadar yeniden Ankaragücü maçı havasına girmek gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR