Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

Başkan Erdoğan Hasan Angı’yla ne görüştü?

Başkan Erdoğan Hasan Angı’yla ne görüştü?

Konya protokolü, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Şeb-i Arus törenlerine davet etmek amacıyla ziyaret etmişti.
 
Dünkü yazımda Konya heyetinin ziyaretiyle ilgili bazı bilgiler kaleme almıştım. Konuyla ilgili olarak dünkü yazımda bahsetmediğim birkaç önemli ayrıntıdan da bugün bahsetmek istiyorum.
 
Ziyaret; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' kapsamında, engelli sporcular, sanatçılar, sanatkarlar ve ailelerini kabul ettiği törenin ardından gerçekleşti. Ziyarete, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti.
 
Konya heyeti ziyaretin sonunda Başkan Erdoğan’ın kabul salonundan çıkarken, Erdoğan; Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya ‘Hasan Bey siz kalın’ demiş...
 
Bu talep üzerine Erdoğan ve Angı başbaşa bir görüşme gerçekleştirmişler.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hasan Angı görüşmesi yaklaşık 40 dakika sürmüş…
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hepimiz takip ediyoruz.  Kendisinin enerjisine yetişmek güç. Takip etmekte, hızına ve enerjisine yetişmekte gerçekten güçlük çekiyoruz. Çünkü çok fazla yoğun. Programdan programa koşuyor.
 
Böylesine yoğun bir gündem içerisinde, hele ki NATO ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşandığı Londra ziyareti arifesinde Hasan Angı’ya ayrılan 40 dakika önemli.
 
Arşivlere göre Konya son 8 ayda 16 bakanın 12’sini ağırlamış. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da 2 kere ağırlamış. Geçtiğimiz haftalarda da Emine Erdoğan’ı ağırlamış. Bazı bakanları birden fazla kez ağırlamış. Hemşehrimiz olan Murat Kurum ve Fahrettin Koca ise zaten her fırsatta buradalar.
 
Konya bu programların hepsinde de iyi bir sınav vermiş.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtemelen bu başarılı programlar nedeniyle Hasan Angı’yı tebrik etmiştir. Konya yatırımlarıyla ilgili olarak son durumlar da elbette konuşulmuştur.
 
Malumunuz teşkilatlarda kongre süreci de başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuyla ilgili olarak bir görüşme yapıp yapmadığı da bilinmez tabi. Ama tahminime göre Erdoğan, Hasan Angı’yla Konya’da devam eden kongre süreciyle ilgili olarak da görüş alışverişinde bulunmuştur.
 
Bildiğim kadarıyla İl Teşkilatının kongresi yaz sonunda yapılacak. Hasan Angı’nın devam edip etmeyeceği yönünde konuşmak için henüz çok erken. Gördüğüm kadarıyla kongre süreçleri de oldukça başarılı gidiyor.
 
Kongre süreciyle ilgili olarak bildiğim bazı önemli gelişmeler de mevcut. Bununla ilgili olarak da ilerleyen zamanlarda bazı bilgiler vereceğim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi
SON YAZILAR