İsmail Poçan

İsmail Poçan

En Büyük Yatırım; Kardeşlik

En Büyük Yatırım; Kardeşlik

Türkiye ile Balkan ülkeleri arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Hikmet İlim ve Sanat Derneği(HİSDER)  tarafından başlatılan Evlad-ı Fatihan Kardeşlik Köprüsü Projesi Balkan STK’ları Çalıştayı Konya Zirvesi gerçekleşiyor. Ben de 2-4 Ekim’de gerçekleşecek bu programın açılışına katıldım. Proje kapsamında Balkan ülkelerinden gelen 20 misafir Konya’da ağırlanıyor. Bosna Hersek (Saraybosna), Kosova (Prizren), Makedonya (Üsküp), Karadağ (Podgorica) ve Sırbistan (Yeni Pazar)’dan gelen Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri çalıştaya katıldılar.

Konya'daki sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde gerçekleştirilen projenin Balkan ülkeleriyle Konya ve Türkiye arasında kardeşliğin yeniden ve güçlü biçimde sıkılmasını sağlaması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Projeyle Balkanlarla ilişkilerimiz artacak, iş birliklerimiz daha da gelişecek, onlarla paylaşımımızı artırarak unutulmadıklarını göstermiş olacağız. 

Projenin Konya’daki 126 Sivil Toplum Kuruluşu tarafından da desteklenmesi Konya adına son derece önemli ve sevindirici bir durum. Başta "Evlad-ı Fatihan Kardeşlik Köprüsü Projesi"nin koordinatörü Gazetemiz Yayın Danışmanı Önder Kutlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi de sunalım..

YENİ HABER 3 YAŞINDA

Yayın hayatına 1 Ekim 2012’de başlayan Gazetemiz 3 yılını doldurdu. Yayın hayatına “Haberciliğin rengini değiştirdik” sloganıyla giren ve yerel gazetecilik anlayışına yeni bir soluk getiren Yeni Haber ailesi olarak geride bıraktığı 3 yılda yolundan, hayallerinden vazgeçmeden, insanlara doğru bilgiyi vaktinde, doğru yollarla ulaşması çaba ve gayreti içerisinde olduk. Bundan sonrada azimle çıktığımız bu yolda bıkmadan, usanmadan, yorulmadan devam edeceğiz. Kuruluşundan bu yana içinde olduğum Yeni Haber’de bir aile ortamında çalışmaktan ve buranın bir parçası olmaktan mutluyum. Birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisiyle, nice güzel yıllara erişmek temennisiyle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Poçan Arşivi
SON YAZILAR