Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Gönül Köprüleri Yapma Vakti

Gönül Köprüleri Yapma Vakti

Bu bir AK Parti yazısıdır... “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını hepiniz bilirsiniz. Ki bu şarkı öyle bir hale geldi ki artık tamamen Sayın Cumhurbaşkanımızla özdeşleşti. Tıpkı şarkının sözlerinde de geçtiği gibi “Bana her şey seni hatırlatıyor” bize de artık bu şarkı Ak Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar geçen süreyi ve yaşananları hatırlatıyor. İktidara geldiği günden bu yana sanki bu şarkıyı yaşıyoruz millet olarak beraber ıslanıyor beraber her çileye göğüs geriyoruz.
 
Sayın Cumhurbaşkanımız Konyamızdaydı. Konya projeleriyle yakından ilgilendiğini sık sık Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’dan bilgi aldığını biliyoruz. Ve biliyoruz ki birçok proje yine sayın Cumhurbaşkanımızın Konya sevgisiyle hızlanıyor ve sonlanıyor.
 
Son dönem Konya siyasetinde garip bir durgunluk seziyorum. Konya siyasi olarak heyecanın hiç eksilmediği siyasi atmosferin hep canlı olduğu bir şehirken son dönemde yaşanılan bu durgunluğun sebebi ne acaba?
 
Sayın Cumhurbaşkanımızın her ziyareti Konya’da günler öncesinden başlayan bir heyecanlı bekleyiş, ziyaret günü tüm Konya’da hissedilen o müthiş atmosfer bu sefer yoktu maalesef. Muhakkak ki korona belasının büyük etkisi var bu duruma. Ama sadece koronadan dolayı diyerek geçiştirilemeyecek bir durağanlık olduğunun bence herkes farkındadır.
 
Bence Konya’da Ak Parti’nin heyecana ihtiyacı var. Konyalıyla yürekten kucaklaşmaya ihtiyacı var. Durağanlığın sebebi bana göre heyecanın yitirilmiş olması. Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi bitmez Konya’da Sayın Cumhurbaşkanımız senelerce uğramasa da Konya onun ardında, yanında olmaya devam eder. Konya’nın konu Cumhurbaşkanımız olunca ki heyecanı tam. Konya’ya siyasi heyecan lazım.
 
Ak Parti İl Başkanı Sayın Hasan Angı ve ekibi, Milletvekilleri ve Belediye Başkanları tüm teşkilat mensupları önce teşkilatlarla sonra da vatandaşla parti dün kurulmuş gibi kucaklaşmalılar.
Gönül köprülerini yapmakta yıkmakta kolaydır.
 
AK Parti hizmet partisidir. Yollar yaptı, Millet bahçeleri yaptı, Hastaneler inşaa etti... Şimdi zaman Gönül köprüleri inşaa etme vaktidir...
 
Cumhurbaşkanımızın en önemli özelliklerinden birisi vefalı olmasıdır. Ak Parti’de Cumhurbaşkanımız gibi davranmalı ve vefanın İstanbul’da bir semt adı olmadığını göstermelidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR