Fatma Betül Felhan

Fatma Betül Felhan

İlk Adım

İlk Adım

Aslında eğitimle ilgili bir yazı yazacaktım ama şartlar beni bu yazıyı yazmaya zorladı. İslam Âlemi bir karışıklık içindeyken, Filistinli çocukların üzerinde bombalar patlarken yazamadım işte. Şimdi diyeceksiniz ki bunların başımıza gelmesi eğitimsizlikten değil mi diye. Haklısınız eğitimsizlikten dolayı.Eğitimsizlikten dolayı hep piyonlar tarafından yönetiliyoruz ve bunun hiç değişmesini istemeyen güçler var tabi. İslam Âlemi ortada, onu tekrar tekrar anlatmaya gerek yok. Biz Türkiye üzerinden İslam Âlemine bir bakalım. Şuanki duruma bakılırsa İslam dünyasının en güçlü ülkesi olarak Türkiye görülüyor. Peki, bu ülke gerçekten güçlü mü yoksa güçlü görünmeye mi çalışıyoryada güçlü olmaya mı çalışıyor? Güçlü olmaya çalışıyor, sanırım güçlenmeye çalışıyor ama bunu içten de dıştan yıkmaya çalışanlar var.

Bugün Ak Parti Cumhurbaşkanı adayını açıklandı, beklenen adaydı bizleri şaşırtmadı. Ama kaygı duyduk yerel seçimlerde dönen olayları göz önünde bulundurursak Cumhurbaşkanı seçimlerinde çok daha büyük olayların, iftiraların, kıyımların olacağı kesin, tabi biz böyle olmasını asla istemeyiz. Ama güçlenmemizi istemeyen güçler ortalığı karıştırmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Pensilvanya gurubunun ne gibi oyunlar oynayacağını izleyeceğiz. Bunlar dışında şuan için İslam dünyasının en güçlü devleti olarak görülüyor Türkiye. Şunu demek istiyorum en güçlü devlet türlü oyunlarla karşı karşıyaysa ve üzerinde bir sürü oyunlar oynanıyor, planlar yapılıyorsa İslam dünyasının siz halini düşünün artık.

İslam Dünyası ayağa kalkacak, bu hangi devlet veya kişiyle olur bilemem.Türkiye ile olacak diye bir takıntım da yokfakat Türkiye güçlenirse İslam dünyası da güçlenecek diyorsak buna Türkiye öncülük edecek gibi. Artık çocukların ölmesini istemiyoruz artık kadınların bedeni buz kesmiş çocuklarını öpüp ağıtlar yakmasını istemiyoruz, babaların ölüp evlerin kapısız kalmasını istemiyoruz. Bunun için Türkiye’nin güçlenmesi mi lazım?O zaman tüm gücümüzle bunun için çalışmalıyız. Rabbim vaadini mutlaka yerine getirecektir. Kayaların bile arkalarında saklamak istemeyeceği milletin sonunun geleceği gün yakındır. Ellerindeki kanın kendilerini boğacağı gün…

Rabbim sen İslam Âlemine yardım et. Senin yardımın olmasa biz ne işe yararız ki. Vesselam… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Betül Felhan Arşivi
SON YAZILAR