Ayşe Atsan

Ayşe Atsan

Kavurmalar Bahane, Tahliyeler şahane!

Kavurmalar Bahane, Tahliyeler şahane!

FETÖ‘nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında paralel yapının en güçlü para kasalarından birisi olan TUSKON'un gizli kasası ve Kadir Tobpaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı Özel Acıbadem Hastanesi'nden alınan düzmece bir raporla tahliye edildi. Adli Tıp kurumunun yapması gereken bir işi birkaç saat içinde ‘Bazı’ hakim ve savcılar ile halletmişler anlaşılan.

Haşhaşilerin hepsi bu ‘Bazı’ cübbeliler tarafından tahliye edilsin madem!

UYAP kayıtlarına göre Kavurmacı'nın tahliye kararı sadece 20 dakikada karara bağlanmış!  Damat beyin 8 ay önce sağlıklı, şimdi sağlığının bozulması şüpheli bir durum bana göre. Ölüm orucu tutuğuna dair iddialarda var. Bunu takip eden fakat medyada yeterince ses getirmeyen Uğur Derin Dondurucu sahibine de tahliye kararı verilmiş. Ya bu adaleti herkese eşit uygulayın ya da bu saatten sonra kişilerin para, pul, mevkii ve makamlarına göre kararlar verin!

Çok az kişiye nasip olacak bir durum özel hastane kanalı ile tahliye edilmek. Beraatı için nasıl bir yol haritası izleneceğini çok merak ediyorum. 

Sözün bittiği yer!

Abdullah Öcalan'ın avukatı için bu karar emsal teşkil etmez umarım.

Oyun belli, oyun kurucular belli.

Taktik hep aynı taktik!

Zamanlama manidar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın partiye üyeliğinin hemen akabinde tutuklu bir FETÖ finansörü haşhaşi bir hakim tarafından serbest bırakılır. Ardından destek medyaya "damada özel adalet" manşeti attırılır. 

Ya sonra? Sonrası malum! 

Cumhurbaşkanımıza yargı suikastı yapılıyor. Yargıdaki kriptolar işbaşında. Bu yargı kararları kasıtlı alınmıştır. Yargı cephesinden gelen kararların amacı başta cumhurbaşkanımıza ve diğer devlet büyüklerine, hükümete olan güveni sarsmak, zedelemek, desteği azaltmak ve AK Parti'yi itibarsız kılmak içindir.

Kaos korku ve gerilim oluşturarak operasyonu sulandırıyorlar. Arap saçına misali süreci kısır döngüye çeviriyorlar. Mağdur kitleyi çoğaltıp devlet karşıtı cepheyi tahkim etmek. Bu mağdurlar ve yakınları bir darbe olsun sokağa çıkmaz. Bunu kurtuluş görür. Kararı yargı verir faturayı hükümet öder.

Erdoğan bu kararlara müdahale ederse de "Erdoğan yargıya müdahale ediyor. Diktatör olduğunu kanıtlıyor." diyerek dünyaya servis edecekler. Çok sinsice kurulmuş bir planın içindeyiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun vesselam.

Raporu veren doktorlar ile tahliye kararının altında imzası olan hakimlerin firari imamlarla temasının olup olmadığı ortaya çıkarılmalı, hem kendilerinin hem de birinci derece yakınlarının banka hesapları incelenmelidir. 

Tartışılan tahliyeyle ilgili kararı HSK verecek mutlaka. Hesaplar, HTS kayıtları, serbest bırakan hakim ve savcılar ile raporlar tüm ayrıntılarına kadar incelenmeli.

Birçok vatandaşımız 15 Temmuz gazisi ve şehit ailesi sosyal medya hesaplarından tepkilerini farklı şekillerde dile getiriyor. Haklı bir gerekçemiz var. Çünkü verilen karar mantık sınırlarını inanılmaz derecede zorluyor. Benim en çok etkilendiğim mesajı sizinle paylaşmak istiyorum.

15 Temmuz gazisi Levent Deveci yayınladığı mesajda, "Benim özel bir hastaneden aldığım malulen gazilik (emeklilik icin yuzde 60uzeri) raporum, sadece devlet hastanelerinden getirilmesi gerekir diye kabul edilmezken, nasıl oluyor da FETÖ üyesi olduğu için yargılanan biri için kabul edilebiliyor?"

Başka söz gerek yok! Verilen karar başta şehit ve gazilerimize, ailelerine ve Türk milletine haksızlıktır. En kısa zamanda verilen kararın gözden geçirilmesi ve hatanın düzeltilmesi dileklerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ayşe Atsan Arşivi
SON YAZILAR