Özkan Öztürk

Özkan Öztürk

Kirli ittifak

Kirli ittifak

Bol keseden atılan vaatlerle ,kapı arkasında gerçekleşen gizli buluşmalarla, seçilemezsem kaos ve kargaşa ortamı olur beyanatları ile ve musluklarından kan akıtılan seçim afişleri ile 7 Haziran sürecine doğru adım adım ilerliyoruz..

 Kandan ve kaostan beslenenler, bol keseden asgari ücretlilere  içi boş vaatlerde bulunanlar,

7 Haziran akşamı sandıkların açılması ile  milletin tokatını yiyeceklerinden eminiz…

 Yenilen pehlivan güreşe doymaz atasözünü kendilerine adeta siyasi ilke edinmiş muhalefet liderleri yine üç beş gün ekranlardan kaçacaklar ve kaçmadan evvelde genel başkan yardımcıları seçimlere hile karışmıştır şeklinde açıklamalarda bulunacaklardır.

Klasikleşen  Türkiye’ye özgü davranış modeli …

Oysa dünyanın başka yerlerinde seçimleri kaybeden siyasetçi  ve parti başkanları seçmeninden özür dileyip istifa edebiliyor.

Bunu en son İngiltere de seçimi kaybeden 3 muhalefet partisi genel başkanının istifası ile bir kez daha görmüş olduk ne diyelim darısı seçimlerde büyük bir hezimet yaşayacağına inandığım Sayın Kılıçdaroğlu’na  ve Sayın Demirtaş’a diyelim…

Bu seçimi diğer seçimlerden farklı kılan en temel özellik YENİ TÜRKİYE  idealine ulaşmada önemli bir eşik olan YENİ ANAYASA VE BAŞKANLIK MODELİ olacaktır.

Dolayısı ile kronikleşen sorunlara elveda demek adına bu fırsatı kaçırmamak gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Halkın büyük bir kesimi tarafından iktidar partisinin ne kadar oy alacağı konuşulurken benim üzerinde asıl durduğum husus HDP ‘nin barajı aşıp aşamayacağı hususu.

 Şuanda başta merkez medya olmak üzere uzun vade de Kürtleri kullanmak isteyen Beyaz Türklerin HDP’nin barajı aşması için yırtındıklarını görüyoruz.

Kürtleri kullanıp uzun vade de ki hedeflerine Kürt halkı  üzerinden ulaşmak isteyen Beyaz Türklerin  şimdiler de depreşen Kürt sevgisinin son derece yapay olduğu ortadadır.

HDP ‘nin Beyaz Türklerle yaşadığı aşka benzer diğer bir aşkta  daha düne kadar sözde birbirlerine atıp tutanların, birbirlerinin kollarına kelepçe takanların kapı arkasında yaşadıkları yasak aşk..

KCK operasyonları ile daha düne kadar bölgede ki polisleri aracılığı ile kollarına kelepçe taktıklarına şimdi methiyeler düzüyorlar.

Eyy Kürt kardeşim..

Oyun büyük.. Ve oynanan bu büyük oyunun sen de farkındasın..

Oyunu oylarınla sandıkta ancak yine sen bozacaksın.

Geçmişte bu illegal yapılanmalar eli ile sizlere zulüm edildi.

Şimdi  bu Beyaz Türkler ve  malum illegal zihniyet Kürt güzellemesi yapıyor..

Bu güzellemelere sizler de inanmıyorsunuz Türkler de inanmıyor..

Şimdi oynanan bu oyunu bozmak adına ,BEYAZ TÜRKLERİ  ve onlarla aynı yolda yürüyen BEYAZ KÜRTLERİ ,onları birleştiren illegal yapıları bu topraklardan hep birlikte sürelim..

SON OLARAK;

Dün haksız ve hukuksuz uygulama ve zulümler karşısın da HUKUK İŞLİYOR  diyenler bugün HUKUK YOK diye bas bas bağırıyor…

SAMİMİYET ŞART VESSELAM..

SELAM VE DUA….

Önceki ve Sonraki Yazılar
Özkan Öztürk Arşivi
SON YAZILAR