Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

KONYAGİAD, Selçuklu, Meram

KONYAGİAD, Selçuklu, Meram

Konya Genç İş İnsanları Derneği 2. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Konya siyaset ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği genel kurula TÜGİK genel başkanı Erkan Güral’da katıldı. Tek liste ile seçime gidilen genel kurulda Gülvezir Korkmaz yeniden seçilerek güven tazeledi. İş insanlarının yoğun teveccüh gösterdikleri Konya Giad Gülvezir Korkmaz’ın başkanlığında büyümeye devam ediyor. Tügik’e bağlı Konya Giad’ın yönetim kurulu başkanı Korkmaz aynı zamanda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Tügik genel kurulunda da yönetime girmişti. Konya’yı ulusal alanda da en iyi şekilde temsil edeceklerine ve güzel projelerle Konya için yeni ufuklar açacaklarına eminim. Genel kuruda göreve gelen tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik eder başarılar dilerim.

…..

Selçuklu belediyesi ''Gençlik Zirvesi '' kapsamında birbirinden değerli isimleri tecrübe paylaşımı programında gençlerle buluşturdu. Zirvenin ilk konuşmacısı AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı oldu. Özboyacı gençlere üniversite hayatından itibaren siyasete atılma anına kadar yaşadığı tecrübeleri anlattı. Özboyacı’nın ardından Mert Turak, Durul Bazan, Adem Metan ve Erdoğan Arıkan da kariyerlerinde bulundukları noktaya gelirken yaşadıkları tecrübeleri gençlerle paylaştılar. Selçuklu Belediyesi gençlere verdiği değeri birbiri ardına sıraladığı organizasyonlarla göstermeye devam ediyor. Selçuklu Belediye başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı yürekten tebrik ediyorum.

…..

Ara ara yazıyorum Konya bu dönem şanslı diye. Selçuklu, Meram, Karatay üç ilçenin ve Büyükşehir Belediye başkanı sayın Uğur İbrahim Altay’ın çalışkanlıkları ve uyumları bu şehir için büyük şans. Tabi bir de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Murat Kurum var. Geçtiğimiz gün Meram Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz Konya’nın çehresini değiştirecek bir projeyi daha açıkladılar. Larende caddesinin çehresi değişiyor. Bölgede büyük bir yeşil alan oluşturularak şehir merkezine nefes aldıracak bir proje hayata geçiriliyor. Şükran mahallesi dönüşümü ve Larende caddesindeki bu değişimle bölge yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelecek gibi görünüyor.

Birbiri ardına açıklanan toplu konut projeleriyle adeta Meram’ın çehresinin değişeceğini ilan eden başkan Mustafa Kavuş çalışkanlığı, azmi, projeleri en önemlisi de alçak gönüllülüğü ile Meram’da adını altın harflerle yazdıracak. Nereye mi? Milletin gönlüne. Hep söylüyorum bir siyasetçinin gelmesi gereken en önemli makam milletin gönlüdür. Başkanlara helal olsun en önemli makamı hedefledikleri belli…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR