Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Ligimiz kumpanya gibi

Ligimiz kumpanya gibi

Ankaragücü-Rizespor maçı bitiminde hakeme şiddet skandalı sonrasında herhangi bir yazı yazmadım. Çünkü hatayı hata ile telafi edildiği için bu kadar hatanın bilerek yapıldığı ligimizde yazı yazmaya gerek duymadım. En başta süresiz ertelenen lig neden 2 gün sonra takvim verildiği anlamsızdı. Madem ligin hemen devam etmesi gerekiyordu neden basına öyle demeç verildi, fikstür kaydırılmadı da neden atlanarak gidildi vs vs… Ancak dün akşamki olaydan sonra artık yazmadan olmazdı.

İstanbulspor-Trabzonspor maçında Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun sahaya girip takımın geri çekmesi, futbolcuların oynamak istemesine rağmen devam edilmemesi, hak mahrumiyeti olan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın maçı tribünden takip ettikten sonra sahaya inmesi, hakemler sahaya çıkmak istememesi, Başakşehir-Sivasspor maçında tribünlerden Faruk Koca tezahüratları…

Süper Lig tam olarak kumpanya gibi. Her kafadan ses çıkıyor, herkes kendi doğrusunu yapıyor. Sonra yayıncı kuruluş neden para kesintisi yapıyor, neden para versin? İşin kısası bu MHK ve TFF ile ligin ikinci yarısının devam edemeyeceği ve kurumlara güven kalmadığı aşikarken gereken yapılmalı. Fenerbahçe- Galatasaray derbisi sonrasında gelişmeler olacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR