Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Neden rahatsız oldunuz?

Neden rahatsız oldunuz?

Mehir vakfını duymayanınız var mı?

Konya merkezli amacı maddi durumu yerinde olmayan  gençleri evlendirmek olan bir vakıf.

Evlilik yaşının yükseldiği, evlenmenin giderek zorlaştığı günümüzde en hayırlı işlerden birine imza atıyorlar.

Evlenecek olan çiftlerin tüm ihtiyacını a dan z ye karşılıyorlar. Geriye mutlu olmaya çalışmak kalıyor.

Sadece Konya’da mı? Hayır…

Bir bakıyorsunuz Filistin’de toplu nikah yapıyorlar, bir bakıyorsunuz Hatay’da bir bakıyorsunuz Van’da bir bakıyorsunuz İzmir’de … Organizasyon yaptıkları her ilde yerel yönetimlerle koordineli çalışıyorlar. Ve hiçbir zaman o il şu partili bu il bu partili ayrımı da yapmıyorlar…

Peki tek derdi gençlerin yuva kurmalarına yardım etmek olan ve geleceğimizin, nesillerimizin ihyası için çaba gösteren bu vakıf birilerini neden rahatsız ediyor?

Sayın Mustafa Özdemir Galatasaray Başkanını Mehir Vakfı başkanı olarak ziyaret etse Galatasaray’a ne gibi bir zararı olabilir?

Sosyal medya da Mustafa Özdemir’in Burak Elmas’ı ziyaretini felaket gibi paylaşanların derdi ne?

Anadolu insanı korkutuyor değil mi? Kendisini üstün gören, seçilmiş olduklarını zanneden, Anadolu insanını; yönetilen, ezilen, cahil, nereye çeksen oraya giden bir kitle olarak gören sığ zihinler…

Ne kadar eşitlik, insan hakları falan diye en çok onlar konuşsa da bahsettikleri eşitlik kendi aralarında ki eşitlikten ötesi değil emin olun.

Galatasaray Başkanını yabancı vakıf ve dernekler ziyaret ettiğinde sıradan karşılanırken. Ülkenin derdiyle dertlenen birisi ziyaret edince sorun oluyor öyle mi?

Sonra aynı güruh çıkıp ayrışmadan falan bahsediyorlar…

Burada bahsettiğim mevzu Galatasaray mevzusu değil… Emin olun Beşiktaş’da olsa, Fenerbahçe ‘de olsa mevzu buraya gelirdi. Mevzu farklı görmeyle, farklı bakmayla ilgili.

Ben Galatasaray Başkanı sayın Burak Elmas’a teşekkür etmek istiyorum. Mehir Vakfı gibi değerli hizmetleri olan bir vakfın başkanını ağırladığı için. Tabi ki Konyalı iş insanı sevgili Sıtkı Korkmaz’ı da bu konuda anmamız lazım. Sıtkı Korkmaz’ın Galatasaray sevgisi onu tanıyan herkesin bildiği bir konu. O sevgi onu Galatasaray yönetimine taşıdı. Anadolu’nun bağrından  Konya’dan Galatasaray yönetiminde bir isim. Hem de değerlerine sahip çıkarak orada. Helal olsun…

Bugün 15 Temmuz yani milletin egemenliğine el uzatılan o kara gecenin yıl dönümü… Hainlerin bir çoğu cezasını çekti ve çekmekteler… Lakin ele başları hala uzaklardan diş biliyorlar. Fetö’nün elebaşı ve tüm failler inşallah biran önce hak ettikleri cezalara kavuşurlar. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR