Hasan Ekelik

Hasan Ekelik

Oyun kötü Galibiyet güzel

Oyun kötü Galibiyet güzel

Milli aradan daha sağlam dönmesini beklediğimiz Konyaspor, maalesef Ümraniye maçında bu ışığı veremedi.
Kağıt üstünde kolay gibi görünen maç, bizim için çokta kolay geçmedi.
Rakip Ümraniyespor fizik olarak diri bir takım görüntüsü vererek iç sahada bizi zorlayan nadir takımlardan biri olarak dikkat çekti.
Konyaspor özellikle çok şeyler beklediğimiz Bütüçi ‘nin kanadından etkili olamayarak oyunda bir türlü üstünlük kuramadı.
Burada kalecimiz Erhan'a ayrı bir parantez açmamız şart yaptığı kritik kurtarış ve çıkışlarla hem kalede güven verdi hem zaman zaman oyundan düşen takımını ayakta tuttu.
Defansif olarak çok fazla sırıtmasada ofansif katkıda yetersiz kalan Ahmet ve sakatlık nedeniyle henüz hazır görünmeyen Konrad’ın uyumsuzluğu da ayrıca oyunumuzu etkileyen faktörlerden birisiydi.
Sonuç olarak kötü oynadığımız bir maçta kadro istikrarı ve tecrübemizle maçı kazanmasını bildik ve artık aşinası olduğumuz zirve yarışındaki pozisyonumuzu korumayı başardık.
Standardımızın altında oynadığımız maçlardan bile üç puanla çıkmak çok önemli bir kazanım. Milli aralar bizim gibi ritmini yakalamış takımlar için genelde dezavantaj olur bunun yansımalarını da sahada gördük bugün.
8 maçta 17 puan toplayan takımı oyun olarak eleştirmemiz belki garip karşılanabilir lakin bu durum Konyaspor’un beklentimizi ne kadar yükseltmiş olduğunun da bir kanıtı takımımız geçen sezondan itibaren hem göze hoş gelen kaliteli bir oyun oynamış hemde puan olarakta bunun karşılığını almıştı.
İnşallah bundan sonraki maçlarda bu ivmeyi tekrar yakalarız.
Ayrıca maç öncesi koreografisiyle hepimizi duygulandıran ve vefa duygusunun ne kadar önemli bir kavram olduğunu bizlere hatırlatan taraftar grubumuza da emekleri için teşekkür ederiz gerçekten onur duyduk.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hasan Ekelik Arşivi
SON YAZILAR