Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Paralel Çete’nin İnine Giriliyor, Sırada Yargı Var…

Paralel Çete’nin İnine Giriliyor, Sırada Yargı Var…

Karar verilsin öyle yazayım diye geçtiğimiz Salı gecesi epey bekledim. Salı biterken, Çarşamba başlarken karar açıklandı. Paralel çeteye hizmet eden 11 polis tutuklandı, bu arada gözaltına alınan diğer polislerin 8 tanesi denetimli olarak, diğer 30 polis ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Casusluk suçlaması ile tutuklanan polislerin isimlerinide sizinle paylaşalım; elbaşı isimlerden birisi olan Yurt Atayün, Şahin Akdeniz, Serdar Bayraktutan, Muhammet Kaya, Mehmet Örs, Ensar Doğan, Yunus Emre Uzungöl, Erhan Körtek, Aytekin Koçak, Ali Fuat Altuntaş, Abdulkadir Ağır.

Bu isimler, devletimizi çökertmek için devletimizi yönetenleri dinledikleri gerekçesiyle tutuklu olarak yargılanacaklar.

Eski TEM Müdürü Ömer Köse ise ile Gafur Ataç ise adli kontrol istemiyle serbest bırakıldı.

Neticede önemli bir süreç, ben inanıyorum ki bu polislerinde birçoğu zaman içerisinde tutuklanacak, devletimize ihanet etmenin hesabı mutlaka sorulacak.

İçişleri Bakanlığımız bu süreci çok iyi yürütüyor, kıymetli Bakanımız Efkan Ala, Allah ondan Razı olsun, bu süreci çok iyi yönetti ve emniyetteki paralel çete tam anlamıyla deşifre olmuş oldu. Tutuklanan polislerin, casusluk suçundan tutuklandıklarını özellikle ifade etmek istiyorum. Paralel çetenin, yayın organları, cemaati baya kudurdu ama güneş balçıkla sıvanmadı ve devletimizin sırlarını deşifre edenler gerekli cezaya çarptırılmak üzere yargılanacak…

Şükür bu günleri gördük, inşa Allah Pensilvanya’nın dağıtılmasını da göreceğiz, İnşa Allah okullarını, üniversitelerini, dershanelerini de ellerinden kaybetmelerine de şahit olacağız.

Şimdi ikinci aşamaya geçilmesi gerekiyor, Danıştay’da, Yargıtay’da, Sayıştay’da, HSYK’da ve mahkemelerde yuvalanan Türkiye düşmanı, paralel çetenin oyuncakları, hainler deşifre olmalıdır, bu süreç başlamalıdır.

Yargıdaki paralel çete üyesi hâkim ve savcıların mutlaka deşifre olması gerekmektedir ve bu çete üyelerine hesap sorulmalıdır. Bu hâkim ve savcıların varlığı ülkemizin yargı sistemine büyük zarar vermektedir, insanlarımızın yargıya güvenini bitirmektedir. Bu bitmelidir.  

Mesela Adana’da MİT TIR’larına yönelik hain kararı verenler için sürecin acilen işletilmesi gerekiyor. Bu hainliğe imza atanlar hala ne yazık ki devlet memuru ve takır takır devletten maaş alıyor, artı bunlara hesap da sorulmuyor. Bunu milletimiz kabul edemez, ifade edelim.

Neticede yargıdaki paralel çete mensuplarına hesap sorulma süreci başlamalıdır.  

Bazı gazetecilerin HSYK’da yapılacak olan seçimlere dikkat çekmeleri önemlidir, kesinlikle paralel ihanetçilerin HSYK seçimlerinde etkin olmalarının önü kesilmelidir. HSYK’da bu örgüt mensuplarının yuvalanmalarına müsaade edilmemelidir.

Her ülke kendini korur, bizim ülkemizde kendini korumalıdır, MOSSAD’a, siyonizme, ABD, Almanya, İsrail, İngiltere şer merkezlerine hizmet eden bu çete üyeleri derhal derdest edilmeli ve vatana ihanetten hesap sorulmalıdır.

Tabi bizi burada en fazla şaşırtan CHP ve MHP’nin bu paralel çeteye sahip çıkmasıdır. CHP’li milletvekilleri utanmadan gittiler bu çete üyelerine destek verdiler.

Yazıklar olsun, Ergenekon sürecinden, balyoz sürecinde, diğer birçok davada CHP’lileri hapishanelerde çürütenler paralel çeteydi, şimdi kalktılar bu çete mensuplarına destek veriyorlar.

 

Fatma Toru Başkan’ı kutluyoruz

Meram Belediye Başkanımız Saygı Değer Fatma Toru Hanımefendiyi kutluyoruz. Bayram mesajında ülkemizin lideri, Başbakanımız, AK Partinin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a,  Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi açıkça destek vermesi önemlidir.

Her zaman dedik, bir kez daha ifade edelim; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan için ne kadar önemli bilmiyorum ama bizim ülkemiz açısından, bu milletin karar verici olması açısından, Büyük Türkiye’nin yeniden kurulması açısından kesinlikle bir milli meseledir.

Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a açıkça destek vermek siyaset değildir, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün talebidir, siyonizme, İsrail, ABD, İngiltere troykasına, onların oyuncağı Suudi Arabistan’ın bu coğrafyayı kontrol çabasına karşı olmak demektir.

Yeniden Büyük Türkiye’nin kuruluşu demektir. Paralel çeteye karşı olmak demektir.

Fatma Toru Başkanımızı kutluyoruz, yürekli duruşunun devamını diliyoruz.

 

Bülent Arınç Hayâlı Olun Deyince Hayâsızlar Kudurdu

Her zaman derim, doğru insanlar, yanlış insanlar kadar yüksek sesle konuşmalıdır. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç geçtiğimiz Bayramda doğru bir konuşma yaptı, konuşmasında ahlaklı olmayı, edepli olmayı savundu…

Ve hemen ahlaksızlar bağlık çığlık hayâsızlıklarını faş etmeye başladılar.

Tabi onlara mr. Ekmelettin İhsanoğlu’ndan da destek geldi. Mr Ekmel Bayanlar kahkaha ile her ortamda gülsün istiyor, ahlaklı, edepli olmayı savunamıyor.

Nasıl dindar bilemedim, seküler bir dindarlık, böyle dindarlıktan Rabbimize sığınırız.

Sıkıntı yok, millet olarak bizler, inadına ahlaklı olacağız, ahlakı savunacağız, evet bizim bacılarımız, kızlarımız herkesin içinde kahkaha ile gülmesinler, hatta bizim erkeklerimiz de öyle gülmesin.

Biz mahremi bilelim, namahremi bilelim, Rabbimize hesap vereceğimizi bilelim.

Bizim milletimiz zaten ahlaksız, edep yoksunu çapulcuları elinin tersi ile iter.

Bu millet diyor ki; okullarımız ahlaklı nesiller yetiştirsin, öğretmenlerimiz neslimizi korumak için mücadele etsin. Bu mücadele şeytanla mücadeledir.

Ve biz Sayın Bülent Arınç’ı da bu konuşmasından dolayı kutluyoruz.

Devletimizi yöneten büyüklerimizin ahlak ve maneviyatın yanında taraf olması bilsinler milletimizi umutlandırmaktadır.

Bu millet namusunu, şerefini beş paralık etmek isteyenlere de elbette hesap soracaktır, durun bakalım o günlerin de zamanı gelir…

Allah büyüktür. 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR