Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Son şanslarını kullanacaklar

Son şanslarını kullanacaklar

Anadolu Kartalı aralık ayını yoğun geçiriyor. Takım Alanyaspor ile yılın son ayının ilk maçında karşılaştı, Kayserispor maçına kadar 5 maça daha çıkacak. Böylesine hızlı ve yıpratıcı bir fikstürde takımı sadece lejyonerlere bırakmak ve sadece onlardan skor katkısı yapmasını beklemek hata olur. Kenar kuvvetin de artık tabela yapması gerekiyor. Alanyaspor maçı sonrası Hakan Keleş net konuştu.

Transfer dönemi yaklaşıyor ve performansı yeterli olmayan futbolcular yer alamayacak. Yalnızca Emrehan Gedikli için söylenmedi, Nelson Oliveira ve birçok isimde radara girdi. Beyoğlu maçında Hakan Hoca belki de son kez kadro yapılanması için yedek oyunculara yer verecek. Erbaaspor ve Serik maçlarında Keleş gerekli ekstra şansları tanımıştı. Beyoğlu maçında da performans vermeyecek oyuncular çıkarsa yeşil beyazlı formayı zor giyerler.

Bugünkü kupa maçı önemli. Avrupa’ya gitmek, kupa kazanmak ve para kazanmanın en hızlı yolu kupadan geçiyor. Her sene Anadolu’dan bir takım yarı final veya final yaparken Konyaspor’un fikstür şansı yanında olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR