Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Tarihi Seçimde Kesin ve Net Bir Zafer İçin “Recep Tayyip Erdoğan” dedik

Tarihi Seçimde Kesin ve Net Bir Zafer İçin “Recep Tayyip Erdoğan” dedik

Dün 21.00 sularında kesin olmayan resmi sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan milletimizin oyu ile Türkiye Cumhuriyetinin, ülkemizin 12. Cumhurbaşkanı oldu.

Milletimize, Balkanlara, Kafkaslara, Bosna-Hersek’e, Azerbaycan’a, Türkmenistan’a, Irak’a, Gazze’ye, Mısır’a, Libya’ya, Sudan’a, Somali’ye, Güney ve Kuzey Afrika’daki ümmetin mazlum evlatlarına, Myanmar’a hayırlı mübarek olsun.

Mekke’ye, Medine’ye, Bağdat’a, Semerkant’a, Beyrut’a, Kudüs’e, Belh’e, Delhi’ye, İslamabat’a, Üsküp’e, Endülüs’e, Grenada’ya hayırlı mübarek olsun.

Bugün tarihi bir gündür, yıllarca bu milleti baskılayanların ezildiği, jakoben zihniyetlere, bu milletin medeniyetini, kültürünü tarumar etmek isteyen şeytanın ordusuna halkımız çok net bir şekilde gereken cevabı vermiş ve “muhtar bile olamaz” dedikleri Uzun Adamı Cumhurbaşkanı seçmiştir.

Dün 21.00 itibariyle sandıkların yüzden 99,3’ü açılmış ve Recep Tayyip Erdoğan milletin yüzde 52,4’ünün verdiği oy ile Cumhurbaşkanı olmuştu.

Şimdi tabi resmi bir süreç işleyecek, ayın 15.’inde Yüksek Seçim Kurulu resmi rakamları açıklayacak. 28 Ağustosta ise Türkiye Büyük Millet Meclisinde Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in mazbatayı Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’a teslim etmesiyle Resmen Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Büyük Millet Meclisinde yemin ederek 12. Cumhurbaşkanlığı görevini devralacak.

Tabi bu seçimi çok iyi okumak gerekiyor, öncelikle milletimiz Başkanlık Sistemini onaylıyor, bu seçimlerde bunu gördük. Önümüzdeki süreçte öyle anlaşılıyor ki Türkiye Başkanlık Sistemini birinci gündem maddesi olarak konuşacak ve Türkiye’de Başkanlık Sistemine geçilecektir.

Şunu da ifade etmek gerekir, Recep Tayyip Erdoğan 2002 yılından günümüze hiçbir seçimi kaybetmemiştir. Şu ana kadar 8. tane seçim zaferi kazanan Recep Tayyip Erdoğan böylece 9. Zaferini de kazanmıştır.

Peki, niye kaybetmedi, hep kazandı? Bunu iyi tahlil edebilecek bir muhalefet yapası yok Türkiye’de biliyorum.

Ama şunu herkes bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan kazanırken millet kendisinin kazandığını düşünmektedir de onun için aslında Recep Tayyip Erdoğan’a bu kadar güvenmektedir, bu kadar teveccüh göstermektedir.

Türkiye çok önemli bir dönüşümü yaşamaktadır, yıllarca dışlanmış olan bu millet, sadece savaşlarda, şehit olmak için askere çağrılan bu millet artık tam anlamıyla Türkiye’nin sahibi olduğunu dosta düşmana, Avrupa’ya Amerika’ya, siyoniste, emperyaliste, İsrail’e, şer güçlere net bir şekilde göstermekte ilan etmektedir.

Millet aslında Recep Tayyip Erdoğan’a oy verirken, “bu ülkenin sahibi benim ve benim irademin dışında kimse bu ülkeyi yönetemez” demektedir. Millet yönetime el koymakta ve ülkesini kendisi yönetmektedir. Recep Tayyip Erdoğan işte bu anlamda milletin lideri olduğu için milletin teveccühüne layık olmaktadır.

Buradan birçok kesim mutlaka sonuçlar çıkarmalıdır, MHP sonuç çıkarmalıdır.

Devlet Bahçeli şunu artık kesin ve net olarak anlamalıdır, bu millet Devlet Bahçeli gibi bir lidere değil Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere güvenmektedir, oy vermektedir.

Devlet Bahçeli çok iyi anlamalıdır ki bu millet istedikten sonra Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olur, Çankaya Yokuşunu uçarak geçer, köşke bu toprakları, bu vatanı yönetmek için oturur.

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu sonuç çıkarmalıdır, bu millet CHP’ye pirim vermez, artık bunu Kılıçdaroğlu anlamalıdır. Bu ülke değişmiştir, artık bu ülke CHP’nin çiftliği değildir.

CHP lideri Kılıçdaroğlu anlamalıdır, bu millet Türkiye’nin güçlü olmasını istemektedir, yurtta sus, milleti aşağıla, dünyada sus egemen güçlerin oyuncağı ol, dönemi bitmiştir. Artık Türkiye dünyayı yöneten önemli bir aktör konumunda olmak istemektedir.

CHP Lideri şunu anlamalıdır, bu millet devletinin mazlumların yanında yer almasını istemektedir, zalim karşısında durmasını istemektedir.

CHP Lideri şunu anlamalıdır, bu millet dinine, örfüne, âdetine, kültürüne, medeniyetine, Osmanlısına, Selçuklusuna sahip çıkmak istemektedir ve bu değerlerine düşman olanı da elinin tersi ile itmektedir.

Paralel Çete de bir şeyleri anlamalıdır tabi. Paralel Çete, Feytullah Paşa, bir kere şunu anlamalıdır, Allah’ın izni ile bu örgüt tamamen deşifre olmuştur ve artık tamamen bitecektir. Emniyetten sonra artık sıra Yargıya gelmiştir ve sırası ile bazı bakanlıklardaki paralel çete kümelenmesi de dâhil olmak üzere bütün örgüt üyelerinden bu ülke tamamen temizlenecek, casusluk yapan, hainlik yapan, bu ülkeye ihanet eden paralel çete mensupları da gereken cezaları alacaktır.

Paralel Çete şunu da anlamalıdır, İsrail’in Amerika’nın, MOSSAD’ın, CİA’nin taşeronu olmak paralel çetenin bitişi anlamına gelmektedir ve çünkü Devlet her zaman 18 yaşındadır hainliğe kesinlikle müsaade edilmeyecektir.

Amerika, Avrupa, İsrail, İtalya, Fransa, Almanya, Hollanda, siyonizm, emperyalizm şunu anlamalıdır; bu ülke artık onların oyun alanı olmayacaktır, onların ekonomik çöplükleri, fason üretim merkezi olmayacaktır.

Eğer Türkiye ile medeni işbirliği kurmak istiyorlarsa bir kere bu ülkenin artık Uzay Çağına geçeceğini, motor üreteceğini, Türk Malı otomobil üreteceğini, uçak üreteceğini, jet üreteceğini, helikopter üreteceğini, füze üreteceğini, gemi üreteceğini bilmelidirler.

Artık Türkiye onların faiz çöplüğü değildir, bu ülke bankacılığını da, finans sistemini de yerli ve kendi çıkarlarını önceleyecek şekilde oluşturacaktır.

 

Son olarak şunu da yazalım, Konya Türkiye’de en fazla oy veren 3. İl oldu. Rize: %80, Bayburt: %80, Konya:%75.  Ama tabi büyükşehirlerde Konya 1. Sırada. Bu da önemli…

Konya’da ki ilçelere baktığımızda ise en fazla oyu Güneysınır (%90), Karatay ( %87,1), Altınekin ( %86,3) şeklinde vermişlerdir.

Yarın diğer değerlendirmelerimizi de yazarız,

Şöyle bitirilelim, bu tablo bize şunu demektir; durmak yok, ümmet bizi bekliyor, insanlık bizi bekliyor, daha fazla mücadele, daha fazla gayret ve daha fazla çalışmaya mecburuz artık.

 

Şükür Mevla’mıza dün insanlık için tarihi bir günde ve milletimize bayram yaptıracak bir netice ile sonuçlandı…

Hayırlı olması, güzellikler getirmesi dileğimizle, günümüz mübarek olsun…

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR