Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Yıpranmayacak Başkan aranıyor!

Yıpranmayacak Başkan aranıyor!

20 Kasım’daki tarihi genel kurulda çoğunluğun sağlanmayacağını bilerek gittik ve beklenen gerçekleşti. 867 delegeden 89’u kurula geldi. 434+1 kuralı gereği çoğunluk sağlanamadı ve toplantı 27 Kasım’a ertelendi. Başkan Özgökçen açıklamalar yaptı, helallik istedi. Konuşmada notlarıma baktığımda en çok söylediği sözlerin altını çizdim “yıpratmak”, “yıpratıldık” ve “insan üretmekte zorlanıyoruz “

Büyük dağın karı da büyük olur derler. Futbol gibi herkesin anladığını düşündüğü bir oyunda milyonlarca kişinin başkanı olmak elbette zordur. İletişim ve transfer hataları nedeniyle bugün görevine devam edemedi. Detaylarını yazmıştık teferruatına girmeyelim. Toplantıdaki sorumu sormayacağım, farklı bir soru sormak istiyorum.

Başkan diyor ki 3. olduğumuz dönemde dahi aday bulmakta zorlandık. Sayın Başkan peki takım Avrupa’ya giderken bile aday bulunamazken, 16. Sırada başkan adayı çıkacağını düşündünüz mü? Ek bir soru neden sürekli aday arıyorsunuz, yıpratılmaktan çok mu yoruldunuz?

Başkan gelirken el üstünde, giderken yıpratılıyoruz dedi. Böyle devam ederse aday bulamazsınız demişti haklı çıktı. Gelelim soruma 27 Kasım’da aday çıkmazsa ne yapacaksınız dedim, kesinlikle aday değilim dedi. Konyaspor sahipsiz kalmaz diyen gerçek adaylar aranıyor. Adem Bulut konusuna gelelim. Bulut, Asbaşkan olurken Fenerbahçe haberleri çıkmayıp, başkan adaylığı sürecinde yeni bir haber gibi sunmak ne kadar etik siz okuyuculara bırakıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR