Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Başbakanımız Konyalı Ahmet Davutoğlu Konya’ya Geliyor

Başbakanımız Konyalı Ahmet Davutoğlu Konya’ya Geliyor

Başbakanımız Ahmet Davutoğlu biliyorum ki bütün dünyayı gezdiğinde, Ankara’da, İstanbul’da her zaman Konya’ya çok içten ve samimi bir sevgi ve özlem duyuyor.  

Özlemek ne demek, bir insanın ait olduğu yerde değil de başka bir yerde yaşaması ne demek bilirim. Bu çok insani bir duygudur, hüzünlüdür ve hasret doludur.

Elbette Başbakan da netice itibari ile bir insandır, onunda özlemi, hasreti vardır, duyguları, aşkı ve muhabbeti vardır.

İnanınız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu dinlerken ben hep şunu hissetmişimdir, evet bizden, özümüzden, canımızdan, ciğerimizden bir parça konuşuyor.

Dava adamı olarak seviyoruz Kıymetli Başbakanımızı ama aynı zamanda bir ağabey gibi, bir kardeş gibi, bir Baba gibi de seviyoruz.

Ailemizin bir ferdi olarak, soframızın misafiri değil daimi bir üyesi olarak, yokluğu hissedilen bir büyüğümüz, yol göstericimiz olarak da seviyoruz.

Ahmet Davutoğlu’nun içinde yıllarca büyüttüğü Konya hasreti her Konyalıyı kucaklayacak şekilde, bunu çok iyi biliyorum.

Ve onun için diyorum ki Konyalılar, Konyalı kardeşlerim, canlarım ciğerlerim, büyüklerim ailemizin bir ferdi Türkiye Cumhuriyetine Başbakan oldu ve ilk yurt içi ziyaretini de Konya’ya bizim memleketimize, ata yurduna yapıyor, karşılamaya hazır mısınız?  

O bizim aramızdan çıkan, “okusun” diye özenle korunan, kol kanat gerilen, “okuyor” diye sevilen, büyüklerimizin “okusun, iyi adam olsun” diye dua ettikleri Ahmet Davutoğlu büyüğümüzdür.

O bizim kıymetlimiz, canımız, ciğerimizdir…

Ve işte O, dünyaya karanlıkta yol gösteren, helal lokma ile özenle büyütülen, okutulan, Adam olan ve Türkiye Cumhuriyetine de Başbakan olan Ahmet Davutoğlu’muz Konya’ya geliyor.

Dün genel olarak program netleşti. AK Parti Konya İl Teşkilatı bir açıklama ile Cumartesi günkü programı kamuoyu ile paylaştı. 

Şimdi Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile kucaklaşma, hasret giderme vaktidir. "Konya’da mutlaka ama mutlaka bir açık hava toplantısı yapılmalıdır", demiştik sağ olsunla AK Parti Konya İl Teşkilatı bu Açık hava toplantısını da programa koymuş. Ahmet Davutoğlu’muz ile kucaklaşmak isteyen Konyalılardan bu buluşma esirgenmemiş. Cumartesi günü saat 17.00’da Konya Şehir Meydanında Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Konyalılarla buluşuyor, bu coşkulu buluşmaya Konyamız şimdiden hazır.

Tabi bu arada Konya’mız Bayraklarla süslenmeli, gerekirse konvoylar oluşturulmalı, bayraklarla, atlı birliğiyle, mehteranla Konyamızın Ağabeyi, Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı, AK Partinin Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu karşılanmalıdır.

Evet, gün Bayram günüdür, gün İnşa Allah ümmet adına, ülkemiz adına, Konyamız adına sevinme günüdür, gün Başbakanımızı coşkuyla karşılama günüdür…

Şahsen ben şimdiden bu kucaklaşmanın heyecanını yaşıyorum ve Konyamıza bu kutlu günler mübarek olsun diyorum…

 

Cumhurbaşkanımız bir konuştu bütün bildikleri yerle bir oldu

Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kıbrıs’taydı. Gitti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini ziyaret etti ve hem BM’nin hem AB’nin bütün planlarını altüst ediverdi.

İşte büyük devlet böyle olunur, bir devlet kurmuşlar, AB’ye üye yapmışlar, kim takar, “Sizin devletinizi ben yerle bir ederim” dedi, gitti ve yerle bir etti.

Netice itibariyle daha birçok insan bunun farkında değil ama Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı sadece ülkemizde değil, dünyada da göreceksiniz birçok dengeyi altüst edecek, tarih yeniden yazılacak, dünya yeniden kurgulanacak.

Türkiye dik duruşuna kavuşmuştur, Türkiye iradesini artık kimseye vermiyor, Türkiye artık kendinden olanlara sahip çıkıyor ve dosta düşmana gücünü göstermekte hiçbir beis görmüyor.

Bu yolculuk kutsal bir yolculuk, İnşa Allah yolumuz Kudüs’e çıkar…

 

Meram Kaymakamı Gitmiş

Ben şahsen devletimize bağlı bir insanım, devletimizin çıkarları milletimizin çıkarlarıdır, bilirim ve onun için de birçok konuyu yazmam da…

Böyle yazmadığım konulardan birisi de Meram Kaymakamıydı. En az 10 farklı kişiden bu şahıs ile ilgili şikâyet almıştım. Makamına giden herkese Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kötülüyor, paralel ihanet şebekesini övüyormuş.

Elbette bu gözden kaçmazdı ve kaçmadı, şahsen ben de birçok önemli yerde bunu ifade etmiştim ve devletimiz gerekeni yaptı ve bu şahıs Ankara’ya gitti… Meram Kaymakamlığından alınmış oldu.

Ankara Vali Yardımcısı oluyor, “tenzili rütbe değil ki” diyebilirsiniz ama hiç merak etmeyin devletimiz kararlı bir şekilde paralel ihanet şebekesi ile mücadele ettiği sürece o makamda da tutunamaz, öncelikle Meram Kaymakamlığından alınması önemliydi bu gerçekleşti, şimdi bundan sonra diğerleri de gerçekleşir.

Kesinlikle herkes şundan emin olmalıdır Türkiye Cumhuriyetinde paralel ihanet şebekesine hiçbir kademede yer yok.

Kendisini paralel ihanet şebekesine ait hissedenler, Türkiye’nin bilgilerini verdikleri, hizmet ettikleri ülkelere gitsinler, ülkemizi sattıkları ülkeler onlara makam, paye, para versin, bu milletin ve bu devletin bu hainlere kapıları kapalıdır.

Herkes bunu böyle bilmelidir.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR