Halil İbrahim Urgancı

Halil İbrahim Urgancı

BAŞLANGIÇ

BAŞLANGIÇ

Süper ligde yeni sezon için geri sayım başladı. Ligin ilk maçları olağanüstü zordur. Bu her takım için geçerli. Herkes gibi Konyaspor‘da mutlak galibiyet parolasıyla Pazar günü sahada olacak.

Rakip Erzurumspor! Uzunca bir süre uzak kaldıkları lige geri döndüler. Konyaspor kadro kalitesi olarak rakibin birkaç gömlek üzerinde! Taraftarın desteğiyle üç puan uzakta değil!

Geçtiğimiz sezonun faturasını bariz transfer hatalarına ve yönetime mal edilse de, ayağımızı kaydıran asıl olay Süper kupada alınan cezadır.

Konyaspor taraftarıyla vardır. Hatırlatalım ki bir daha olmasın! Geçen sezon 12. Haftada buluştu bu takım taraftarıyla.

Uzun zaman sonra taraftarının önüne çıkacak olan Konyaspor, günü ve saati itibariyle Pazar günü statta boş yer bulunmamalı! Ligin ilk haftasında taraftarın itici gücüyle kazanılmalı.

Konyaspor’da yıllardır eksikliği fazlasıyla hissedilen ‘10 numara’ transferi sonunda gerçekleşti.

Rıza Çalımbay’ın isteği üzerine, hemen hemen her bölgeye yeni transferler eklendi. Hal böyle olunca da takım olma adına biraz süre tanınmalı!

Aykut Kocaman’ın futbolculara ezberlettiği oyun sisteminin ardından geçtiğimiz sezon gelen teknik direktörlerin oyunculara herhangi bir sistem benimsetemedikleri bir ortamda, Rıza Çalımbay bunu tekrar deneyecek!

Benim gibi bütün Konyasporlular Rıza Çalımbay’ın tecrübesine güvenmeli.

Bu sene Konyaspor adına yeniden ayağı kalkma sezonu! Başarı için ilk önce ekonomik olarak dar boğazdan çıkılması gerekiyor! Bu da oyuncu satmakla çözülür.

Zaten bu alanda bir başarı var ama rakamların daha yukarılara çekilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Halil İbrahim Urgancı Arşivi
SON YAZILAR