Halil İbrahim Urgancı

Halil İbrahim Urgancı

KONYASPOR NORMAL DEĞİL

KONYASPOR NORMAL DEĞİL

Ligde 3 hafta geride kalırken, bazı kulüpleri muaf tutarak söylüyorum ligdeki çoğu takım sezona iyi hazırlanmamış.

Konyaspor, 3 haftalık süreçte ortalama bir performans sergiledi ve ilginç istatistikler ortaya koydu. Önceki yıllarda çekilen gol sıkıntısı aşılmış fakat bu seferde savunma alarm veriyor.

Şu ana kadar alınan skorlar aldatmasın! Erzurum maçında galibiyet son dakikalarda geldi, Antalya maçı 3-1’den 3-3’e geldi ve son olarak Bursa maçı, Fofana’nın pozisyonu saç baş yoldurdu.

Kısacası galibiyet ve beraberlikler normal değil! Takımda kopukluklar var, herkes ayrı telden çalmakta!

Yenileri bir türlü göremedik!

Öte yandan normal değil dedik ya… Konyaspor’un 3. Hafta itibariyle 5 puanı var, ve bu şu demek oluyor; son yılların en iyi başlangıçlarından bir tanesi!

Çok transfer yapıldı ve haliyle taraftarda beklenti oluştu. Şöyle düşünelim hoca ilk defa Konyaspor’a geldi ve geçmiş yıllardaki sistemden daha farklı bir sistem oluşturma çabasında!

Yeni transferlerinde takıma monte edilmesiyle daha iyi Konyaspor izlettirecektir Rıza Çalımbay!

Lige kötü başlayan takımlar için milli aralar hep çıkış noktası olmuştur. Şöyle ki; şuan ligde kötü sonuçlar alan takımlar milli aranın ardından lige tamamen ısınmış olacaklar.

Konyaspor’da milli arada yeni transferleri takıma monte etmeli!

İdeal 11 belirlenmeli!

Milli aranın ardından oldukça zorlu maçlar bekliyor. Milli araya moralli girmek, ilerleyen haftalar için oldukça belirleyici olacaktır.

Yeni Malatya maçı ile ilgili olarak Rıza Çalımbay’ın kadroda değişiklik için milli arayı bekleyeceğini düşünüyorum. Rakip, lige iyi başlangıç yaptı ve moralliler, dikkat etmek gerekiyor.

Henüz mağlubiyet yüzü görmeyen iki takımın mücadelesi olacak. İnşallah kazanan biz oluruz.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Halil İbrahim Urgancı Arşivi
SON YAZILAR