Halil İbrahim Urgancı

Halil İbrahim Urgancı

ŞİMDİ KONYASPOR ZAMANI!

ŞİMDİ KONYASPOR ZAMANI!

Konyaspor başkanını seçti. Konyaspor’un yeni başkanı Hilmi Kulluk oldu. İnşallah Konyaspor için en iyi seçim olmuştur. Yeni bir heyecan, yeni bir ruh geldi. Umuyorum ki Konyaspor’u olması gerektiği yere zirveye taşıyacaklardır. Hayırlı uğurlu olsun.

Camiada hoca belirsizliği sürüyor. En yakın zamanda çözülmesi gerek. Teknik direktörlük için Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, Igor Tudor, Okan Buruk, Rıza Çalımbay isimleri anılıyor. Ben olsam kesinlikle yerli bir isimle anlaşırdım.

Süper lig yabancı hocaları pek kaldırmıyor. Bir sezon başarılı olsalar bile daha sonra tutmuyor, arkasını getiremiyorlar.

Şehri sevecek, şehirle bütünleşecek ve bir Konyalı gibi hissettirecek bir isim gelmeli.

Konyaspor’un hedefleri olmalı hem uzun vade de hem kısa vade de. ‘Bundan önce bunlar yoktu!’ demiyorum. Vardır elbette ama bu hedefe doğru bir türlü yönümüzü çevirmedik.

Bu sebepten ötürüdür ki!

Hemen olacak demiyorum ama gerçekten ciddi bir yapılanma ile başarıya, başarılara ilk önce yürürüz, sonra belki koşarız. Taraftar bunu hak ediyor.

Futbolcu fabrikası kurulmalı!

Nereye kadar yabancı futbolcu alınacak. Alınacaksa da kaliteli yabancılar transfer edilmeli. Genel Türk futbolunda var bu sorun. Kariyerinin son demlerini yaşayan oyuncular para kazanmak için Türkiye’yi seçiyorlar. Sonra gol atmadan maç kazanmadan ceplerini doldurup burada aldığı ücretin çeyreğine ülkesindeki takımlara imza atıyorlar. Bu duruma dur demenin zamanı geldi.

Transfer sezonu açıldı. Bundan önce yapılan hatalar yapılmaz umarım.

İnce eleyip sık dokumalı. Eksiklikleri herkes takdir ediyor. Gereksiz transferlere gerek yok!

 Konyaspor da futbol aklına çok iş düşüyor bu konuda. 

Konyaspor’da başarı için her şey mevcut. Şunu da belirtelim Konyaspor yönetimi bazı konularda taraftara kulak vermelidir. Taraftar ne istiyor? Buna cevap aranmalı!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Halil İbrahim Urgancı Arşivi
SON YAZILAR