Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Birlik olup bu savaşı kazanalım

Birlik olup bu savaşı kazanalım

Bu bir savaş…

Düşman elinde silahla, tankla, topla cephe açmıyor karşımızda.

Çok daha zor bir savaş. Karşımızda bir virüs var… Göremiyoruz, dokunamıyoruz…

Bizi kullanıp bizimle savaşıyor. Düşmanın tankı, savaş uçağı, silahı biziz…

Bizi bizimle vuruyor…

Bir minibüse 20, 30 kişi binersek bombalandık işte… Tokalaşırsak birileriyle kurşunladık işte birbirimizi… Yüzlerce kişi toplanırsa bir yerlerde uçakla vurdu düşman bizi işte…

Gelin düşmanın silahlanmasını en aza indirelim. Bu salgın bitene kadar kişisel temizliğimize daha fazla dikkat edelim. Birbirimizden uzak olalım. Gerekmiyorsa evimizden çıkmayalım. Kolay değil hepimizin işi gücü var biliyorum. Yapabildiğimiz kadar işlerimizi evlerimizden yapmaya çalışalım. Mümkün olmayan durumlarda da daha dikkatli hareket edelim.

Bu savaş tüm savaşlardan zor bu düşman tüm düşmanlardan sinsi. Ama düşmanın silahları emin olun ellerimizde. Onun tüm silahlarını suyla sabunla yok edebiliriz. Birbirimizden mümkün oldukça uzak durarak yayılmayı engelleyebiliriz.

Sağlık bakanlığının ve yetkililerin uyarılarını dikkate alalım.

.....                     

Tarihimizden mi haberiniz yok? Saymayı mı bilmiyorsunuz?

Ülkemiz petrol zengini miydi?

Her ilimizde altın yatakları mı vardı?

Devlet her vatandaşa maaş mı bağlamıştı?

Yahu daha kaç sene oldu bu ülke imf’nin pençesinden kurtulalı?

Lüksemburg  ve 750 bin dolar ilişkisinin bu ülke için ne anlama geldiğini ne çabuk unuttuk?

Bugün çıkıp devletin her vatandaşa para vermesini beklemek nedir?

Son soruya cevap vereyim ben… Ondan önceki soruların ve sorunların sebebi olanların bugün devlet her vatandaşa para versin demelerinin sebebi AK Parti’nin ülkeyi taşıdığı refah potansiyelinin sebebidir. AK Parti iktidarı boyunca millete sunduğu imkanlar ve hizmetlerle dünyanın en zengin ülkelerinin vatandaşları tarafından beklenen imkanlar AK Parti’den de beklenir olmuştur.

Günlerce sosyal medyadan idareciler maaşlarını versinler işsiz kalanları anlasınlar diye ahkam kesenlerin Sayın Cumhurbaşkanımızın yedi maaşımı bağışlıyorum ve böylece bir kampanya başlatıyorum sözleriyle başlayan #BizBizeYeterizTürkiyem kampanyası sonrasında da bu sefer milletten para istiyor diye karalama kampanyası başlatmaları maksatlarının üzüm yemek olmadığını bir kez daha göstermiştir. Ama bilmeleri gereken bir şey var o da bu millet o göz diktikleri bağcıyı onlara bırakmaz.

Gün birlik olma günü. Birbirimize yardım için başlatılmış olan tüm kampanyalar çok değerli.

#BizBizeYeterizTürkiyem

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR