Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

Burnuma pis kokular boşuna gelmiyormuş!

Burnuma pis kokular boşuna gelmiyormuş!

Geçtiğimiz günlerde kaleme aldığım “AK Parti Konya kongresinde aslında ne yaşandı?” başlıklı yazımda bazı bilgiler vermiştim.
 
Olayı kısaca özetlemek gerekirse, AK Parti Konya’da geçtiğimiz hafta pazartesi günü 7. Olağan İl Kongresi heyecanı yaşanmış, tek liste ve tek aday ile gidilen kongrede mevcut İl Başkanı Hasan Angı, delegelerin oyuyla yeniden il başkanı seçilmişti.
 
Kongrenin ardından, bazı ulusal gazetelerde AK Parti’nin Konya kongresi ile ilgili olarak çeşitli haberler çıkmış, AK Parti İl Başkan Adayı olduğunu söyleyen Müşerref Özden isimli birinin açıklamaları öne çıkarılarak, AK Parti Konya İl Başkanlığı’na çeşitli suçlamalar yöneltilmişti.
 
Ben de bu konunun iç yüzüyle ilgili olarak edindiğim bilgileri köşeme taşımıştım.
 
Bu olayın ciddiye alınacak bir tarafı olmadığını o yazımda da belirtmiştim. Gerçekten de tamamen Konya’yı ve AK Parti’yi yıpratmaya yönelik olan o girişimin ciddiye alınacak bir tarafı yoktu…
 
Ama konuyla ilgili olarak öyle skandal bilgilere ulaştım ki, bu bilgileri sevgili okurlarımızla paylaşmazsam olmazdı…
 
SKANDAL ÜSTÜNE SKANDAL
 
Bahse konu olan Müşerref Özden’in il kongresi divan kuruluna sunduğu imza listesi ile ilgili olarak yeni bir skandal ortaya çıktı!
 
O yazımda da bahsettiğim üzere, Özden’in aday olabilmesi için tüzüğe göre toplam delege sayısının yüzde 5’inin yazılı teklifi gerekiyordu.
 
Fakat Özden’in listesinde sadece 4 kişinin imzası vardı. Liste; Yaşar Çiftçi, Mehmet Atalay, Kadir Bozdağ ve Hatice Yavuz’dan oluşuyordu.
 
Edindiğim bilgilere göre, Özden’in listesinde bulunan Yaşar Çiftçi, Mehmet Atalay ve Kadir Bozdağ delege bile değilmiş.
 
Ama sıkı durun, asıl skandal bu değil!
 
Müşerref Özden’in delege listesinde bulunan Hatice Yavuz’un bu konudan bilgisi dahi yokken, listeye T.C kimlik numarası eklenip imzası taklit edilmiş.
 
Hatice Yavuz ve AK Parti Konya İl Teşkilatı, Cuma günü Müşerref Özden hakkında Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
 
Ayrıca, Hatice Yavuz aynı zamanda AK Parti Konya Kadın Kolları’nın Akören İlçe Başkanı olarak görev yapıyor. Ortaya çıkan bu sahtecilikten dolayı mağduriyet yaşıyor…
 
Savcılığın kararını takip ediyor olacağız. Müşerref Özden’i bence bundan sonra zor günler bekliyor. Çünkü sahtecilik ve kişisel verilerin gizliliğini ihlal suçtur. Ortada işlenen bir suç var.
 
O zaman da söylemiştim, yine söylüyorum. Olayın arkasını önünü araştırmadan haber yapılması ayrı bir muamma ama mesele Konya olunca, hele bir de AK Parti olunca hemen gündem oluyor.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman en büyük desteği veren Konya, böyle bir konuyla hem yıpratılmaya çalışıldı, hem de AK Parti, kalesi Konya’da güçsüz gösterilmeye çalışıldı.
 
Müşerref Özden hakkında birkaç tane daha iddia var ama yargısız infaz olmasın diye burada sizlerle paylaşmıyorum.
 
Zaten gerçekten bir mağduriyet yaşayan ve AK Parti’ye gönül verdiğini söyleyen biri, hükümete her fırsatta muhalif olan basın kuruluşlarına demeç vermezdi. Hele bir de o cümleleri asla kurmazdı.
 
Burnumuza pis kokular gelmesi boşuna değilmiş! Yine ellerine ayaklarına dolandı…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi
SON YAZILAR