İshak Orhan

İshak Orhan

Çocuk bakıcılarına dikkat!

Çocuk bakıcılarına dikkat!

Çalışan annelerin çok dikkat etmesi gereken önemli bir noktaya değinmek istiyorum. Zorunlu olarak çocuklarını birilerine bırakmaları gerekiyorsa söyleyeceklerimi mutlaka dikkate almalılar. Çocuklara 6 yaşından önce yapılan yanlışlar ömür boyu onları etkiler. İşte bu yanlışların yapılmaması için, lütfen çocuklarınıza bakan kişileri iyi seçin. Ve hatta eve kamera koyun, onları uzaktan mutlaka denetleyin. Sakın bundan kaçınmayın.

Ancak bundan daha da önemlisi, bakıcılarınıza 2 saatlik ÇOCUK BAKIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ÇOK ÖNEMLİ NOKTALAR konulu görüşmemi aldırın.

Ödeyeceğiniz bir miktar ücret ile hem bakıcıyı eğitmiş olursunuz, hem de çocuklarınız geleceğe daha iyi hazırlanmış olurlar. Bu görüşmemde çocuklara yaşına uygun olarak neler yapılabileceği, hangi oyunlar oynanabileceği gibi eğitimler ve dökümanlar da verilmektedir. Böylece çocukların çok daha iyi vakit geçirmeleri ve sıkılmaları da önlenmiş olacaktır. Hatta bu bakıcı büyük anne bile olsa bunu mutlaka yapın. Onlar torun sevgisi adı altında çocuklarınızı şımartabilirler. Siz bunu onlara söylediğinizde de alınır kırılırlar. Ama biz söylersek kırılmazlar.

Çok hayati bir önemi olduğu için bu kısa yazımı tüm anne ve babalara özellikle duyuruyorum. Amacım para kazanmak değil, çocuklarımızın hem fiziken hem de psikolojik olarak güçlü olmalarını sağlamaktır. Bu böyle biline. Bilmem anlatabildim mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
İshak Orhan Arşivi
SON YAZILAR