Şerife Demir

Şerife Demir

Çörek otunun manevi yönleri

Çörek otunun manevi yönleri

Selamün Aleyküm. Değerli okuyucular birçok kişinin evinde bulunan ve Peygamber Efendimizin hadislerinde ölümden başka her şeye şifadır diye rivayet olunan çörek otunun çoğumuz tarafından bilinmeyen manevi yönlerini sizlere bahsetmek istiyorum.

Çörek otundan uzak durmayın, onda ölüm dışında her derde deva vardır (Ebu Hureyre'den rivayet)

Bir hastanın yanına girdiğinizde Beş yahut 7 hafta alın.

Ezin ya da bir kaç damla zeytinyağı yağı ile karıştırıp burun deliklerinden damlatın.* (İbni Atik'den rivayet)

Cuma günü tertibi...

Her kim üzerinde nazar varsa, kötü enerji varsa, musallat büyüden şüpheleniyorsa, bereket yoksa, çocuklarında hastalık varsa, insanlar arasında hürmet görmüyor ise, sürekli fakirlikle boğuşuyorsa, eğer bu tertibi uygularsa Allah'ın izniyle bundan mutlaka şifa ve deva vardır..

Hz Ali'den rivayetle:

Kim cuma günü çörek otunu alır 41 tane sayar her birine ayrı ayrı birer Ayetel Kürsi okuyup (Dikkat sayı fazla da olmayacak eksik de ... ) bir tane çörek otuna bir Ayetel Kürsi okuyacak kenara alacak ikinciye okuyacak kenara alacak )41 Ayetel Kürsi olacak sonra 41 topluca 1. Yasin 1 Fetih 7 Felak 7 Nas da okursa AliyulAla olur..... Sağlam bir şeye sarıp (streç ya da sağlam bez) üzerinde taşırsa cebinde para eksik olmaz.

Evinde saklarsa evinde bereket olur, büyü musallat pis ruhaniler varsa evi terk eder. Evde hastalık varsa Allah'ın izni ile terk eder, eşler arasında huzursuzluk varsa baba evlat arasında huzursuzluk varsa inşallah son bulur ev bereketli mutlu saadetli bir eve döner, eğer bir kişi ticaretinde gerçekten sıkıntı yaşıyorsa arkadaş komşuları ile sıkıntı yaşıyorsa ...

Herkes tarafından muhabbet görecektir parasının bereketi artar ticaretin yolu açılır.. Uygulamadan şüphe etmeyiniz Hz Ali den rivayet edilen bir hadisi şeriftir..

Yapanlar hayatlarındaki mutluluklar yenilikler rızık bereket artmasına birebir şahit olmuştur...

Bu tertip Cuma günü sela-namaz arasında yapılır.. O saatte yapamıyor ise cuma sabah erken kalkip gusul alip okuyacak. Asıl okuma saati cuma sela ezan arası kıbleye dönün niyetinizi alıp okuyunuz....

Hayde Bismillah…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Şerife Demir Arşivi
SON YAZILAR