Veli Özkan

Veli Özkan

Derhal istifa edin!

Derhal istifa edin!

Konyaspor başkanı Ahmet Şan’ın Bylock kullanması ve FETÖ bağlantısının ortaya çıkması Konya’nın ve Konyaspor’un marka değerine ağır hasar verdi. Ha keza dün toplanan TFF Tahkim Kurulu, Konyaspor başkanının FETÖ bağlantılı olması nedeniyle 5 maçlık seyircisiz oynama cezasını onamak zorunda kaldı.

İzmir marşı potunun ardından bir de Bylock’çu olduğu ortaya çıkmasının ardından istifa eden Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, konunun burada kapanacağı düşündü.

Sosyal medyada Konyaspor’un geçmiş dönemde görev alan ve halen yöneticilik yapan isimlerin FETÖ ile bağlantısı olduğu ve ifade verdiği hatta bazılarının sanık olarak arandığına dair önemli bilgiler veren belgeler yer alıyor.

Bu belgeler arasında en dikkat çekici olanı ise Ahmet Şan, Memduh Oğuz, Harun Aydın ve Ali Egemen dışında olan isimler. Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen 2015/36761 sor sayılı soruşturmasına konu olan dosyada Fethi Büyükbalta, Ahmet Baydar, Selçuk Aksoy, Zekeriya Mızrak (eski yönetici), Ali Karaçayır, gibi isimler geçiyor.  Hatta bu isimlerden bazılarının örgütün üst düzey sohbet grubuna katıldığı belirtiliyor.

Konyaspor, yaşanan bu olaylardan sonra ağır yara almıştır. Sportif açıdan çok iyi bir dönemde olan takım, masada kaybediyor. Bunun tek sorumlusu ise kulübü bir yerlere gelebilmek için basamak olarak kullanan çıkarcı yöneticiler…

Konyaspor’da görev yapan tüm yöneticilerin terör örgütüyle bağlantılı olduğunu söyleyemem ama bu süreçte ismi geçenlerin kendilerini aklayana kadar kulübün kapısından bir adım bile atmamaları gerekir.

Konyaspor’u seviyor ve ona zarar vermek istemiyorsanız derhal istifa edin. Gerekirse içinizde ismi ‘temiz’ olanlar kalsın revize edilmiş bir yönetim, kulübü devralsın. Aksi takdirde bu durum devam ettikçe kulüp zarar görmeye devam edecek.  Tahkim Kurulu’nun onadığı 5 maçlık ceza size verilen en büyük mesaj olsun…

Son olarak Başbakanın cezanın azalmasıyla ilgili vereceği çabanın sonuçsuz kalmasının en önemli sebebi sizce nedir?

 

Dipnot: Ben, yönetime o ya da bu gelsin demiyorum. Bu yönetimin, kendini aklayana kadar görevini bırakması, ismi Fetö ile anılmayanların kalıp, revize edilmiş bir yönetimin oluşturulması gerekir. İçlerinde çok sevdiğim ağabeylerim var ama daha fazla Konyaspor'a zarar vermenin manası yok. Kendinizi aklayın daha güçlü, ilk günkü aşkla başlayın.

17621893_1972264936335281_4739107480316776071_o.jpg

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Veli Özkan Arşivi
SON YAZILAR