Şerife Demir

Şerife Demir

Doğal yollarla şifa kaynağı

Doğal yollarla şifa kaynağı

Selamün Aleyküm. Bu yazımda hastalıklara iyi gelebilecek doğal şifa yollarından bahsedeceğim.

Öncelikle hastalıkların bu kadar fazlalaşmasının sebepleri hazır tüketim veya fazlasıyla kullanılan ilaçlar olabilir. Sizlere tavsiye edeceğim kür birçok hastalığa şifa olacaktır inşallah.

SARIMSAK+ LİMON +ZENCEFİL ZERDEÇAL

Tüm damar iltihaplarını ( vasküler) tedavi eder. Tıkanan damarları açar. Damar sertliklerini, ve hipertansiyonu önler. Kolesterolü düşürür. Zararlı yağların yakılmasını sağlar. kilo verdirir. Metabolizmayı hızlandırdığı için iştah da açar dikkat edilmesi gerekir. Vücuttaki şeker oranını dengeler. Pankreasın yenilenmesini sağlar. Böbrek ve safra taşlarını eritir. İdrar söktürür. Vücuttaki şişkinliği yok eder. Ayrıca vücuttaki yağ bezelerini temizler. Vücuttaki bütün ödemleri idrar yolu ile atılmasını sağlar. Candida mantarının ülserinin mikroplarını öldürerek vücutta ki onikiparmak ülserini kesin tedavi yapar. Vücuttaki romatizma ya bağlı ödemleri temizler. Her türlü romatizma ağrılarını dindirir. Bacaktaki şişlikleri indirir. Ayrıca kireçlenmeyi çözer ve temizler. Eklem yüzeyinin yenilenmesini sağlar. vücuttaki bütün ağrıları keser. Tiroid, hastalarına oldukça faydalıdır. Beyin hücrelerini ve tüm sinir sistemini yeniler.. Sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri refleks hızını arttırır. Felç hastalarına fayda sağlar. Vücudun bağışıklık sistemini son derece mükemmel hale getirir. Alerjiye bağlı oluşan ciltteki rahatsızlıkları temizler deri kendini yeniler. Ayrıca strese bağlı bütün deride oluşan rahatsızlıkları sıfıra indirir. Gebe kalmak isteyen hanım kardeşlerimiz kullanabilir. Yumurta rezervlerini çoğaltır. Rahimde oluşan bütün hastalıkları temizler. Miyom ,kist, polistik over… Kişinin hamile kalmasına vesile olur.. Fibromiyalji hastalarına iyi gelir. Karaciğer yağlanmasını temizler. Manevi ruhsal sıkıntısı olanlar mutlaka bu kürü yapmalıdır. Kür sonrası vücudunuz da sivilceler çıkarsa sakın korkmayın hastalık derinize attığının belirtisidir.

Kürün yapılışı; 5 limonu kabuklarıyla doğrayın. 50 adet diş sarımsak kabuklarından ayıklanıp limonla beraberinde bilandırdan geçirin. Yarım yemek kaşığı zencefil, bir çay kaşığı karabiber atın. Bir yemek kaşığı zerdeçal 3 litre içme suyu, koyu olursa su ilave edebilirsiniz. Bu karışımı kaynatın. Parmak yakacak şekilde olunca ocaktan alın. Parçalayıcı mikserle iyice inceltilmelidir. Sarımsak kokusu kalmaz kullanmaya hazırdır. Buzdolabında muhafaza edilir. Sabah akşam birer çay bardağı olmak üzere iki defa tüketilir. 1 hafta sonra sizde sonucu görün eminim çok şaşıracaksınız. Tansiyon düşüklüğü olanlar 1 tatlı kaşığı kaya tuzu ile tatlandırıp içmelidir.

Bu haftanın duası; Mevlâm bütün sevenlerimizi, sevdiklerimizi, seveceklerimizi bütün hastalıklardan korusun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Şerife Demir Arşivi
SON YAZILAR