Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

Hep yeni kalsın haberiniz

Hep yeni kalsın haberiniz

Gazetemiz bugün 10. yaşını kutluyor.

Akrep yelkovanı kovalarken, günler su gibi akıp geçerken, ömrümüzden bir nefes daha eksilirken, Yeni Haber’in ömrüne bir yıl daha eklendi.

Yola çıktığımız 1 Ekim 2012’den bu yana Türkiye’de o kadar çok şey değişti ki, geriye dönüp bakınca ne çok haber yaptığımızı gördüm.

Türkiye değişti ve gelişti. Bizim için değişmeyen tek şey ise Yeni Haber’in duruşu oldu. Yola çıktığımız günden bu yana ülkemiz gibi biz de gelişmeye gayret ettik.

Çünkü hep bir acelemiz vardı, hep en iyisini ve en doğrusunu istedik.

İyi, kötü bir sürü anı bıraktık geride. Güzel anılar biriktirdik, ülkemize ve şehrimize dair. Sayısız badireler atlattık. Hatırı sayılır bedeller ödedik. Binlerce habere korkusuzca yer verdik. Hainlere asla pabuç bırakmadık.

Darbe girişimleri, terör olayları, suikastlar gördük. Seçimler, referandumlar, sistem değişiklikleri yapıldı…

Hainler ülkemize göz dikti, biz yine Hak’tan ve halktan yana tavır aldık. Yeni Haber her zaman milletinden yana saf tuttu.

Gücümüz yettiğince, dilimiz döndüğünce haberi hayat yaptık, yaşadık. Gazetemizin sayfalarını, internet sitemizi nakış nakış işledik. Değerlerimizi elden bırakmadan, her olaya gücümüz yettiğince yer verdik.

Herkesin bir hatırası, büyük bir emeği var Yeni Haber Gazetesi’nde.

Geldiğimiz nokta yeterli değil elbet. Daha yürüyecek çok yolumuz var. Biz Konya’yı Konya yapan değerlerle birlikte yürümekten onur duyuyoruz bu yolda. En önemlisi de sizin gibi değerli okurlarla yol yürümekten şeref duyuyoruz.

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da tüm mücadelemiz hak için, Hakk’ı tutup kaldırmak, mağdurlara ses olmak için devam edecek.

Bu okulun bugünlere gelmesinde emeği olan okurlarımıza, çalışanlarımıza, yazarlarımıza, reklam verenlerimize ve bize destek olan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Gazetecilik dışarıdan çok hoş, albenisi olan, kolay bir meslek olarak görünüyor. Fakat stresli, zor ve sorumluluk isteyen bir iştir. Bu noktada, grafikerinden çaycısına, yazı işleri müdüründen muhabirine kadar herkes belirli bir sorumluluk sahibi olarak bu işi yürütmek zorunda. Bu açıdan tüm ekip arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.

En çok teşekkürü de tecrübesinden faydalanmamıza fırsat veren ve bize her zaman destek olan Genel Yayın Yönetmenim Lokman Koyuncuoğlu’na ediyorum.

Bizim işlerimizi kolaylaştıran şehrimizin yöneticilerine, basın müdürlerine ve müşavirlerine, emniyet mensuplarına, reklam veren değerli markalarımıza, gazetemizi dağıtan abilerimize de teşekkür ediyorum.

Yeni Haber ailesi olarak bundan sonra da zihninizin bir köşesinde yer edinmeye devam edeceğiz, hep yeni kalsın haberiniz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi
SON YAZILAR