Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor-Tabzonspor maçı bir dönüm maçı

Konyaspor-Tabzonspor maçı bir dönüm maçı

Liglere verilen milli ara tamamlandı ve çarşamba akşamı 20:30’da Konyaspor, Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor’un bu sezonda oynayacağı en önemli maçlardan bir tanesi.

Trabzonspor maçının önemi 2 yönden diğerlerinin önüne geçiyor. Birincisi, Trabzonspor’a verilecek cezanın bugün açıklanması tahmin ediliyor. İkincisi önemli yönü de Konyaspor açısından. Ligde kalma noktasındaki çabalarını güçlendirmek için geçtiğimiz haftalarda yaşadığı sıkıntıyı yaşamamak için önümüzdeki 3 maçını kesinlikle kazanması gerekiyor. Bu maçların başlangıcı Trabzonspor.

Lige verilen arada takımın iyi taktik çalıştığını biliyoruz. Yönetim her an oyuncularla yakın temasta. Sürekli motive ediyor. Bu noktada ligde kalmakla alakalı üzerinden düşeni fazlasıyla yapıyor. Geriye çarşamba akşam taraftarların stadı doldurup, coşkuyla Konyaspor’un galibiyetini beklemek kalıyor. Taraftarında bunun hakkı olduğunu düşünüyoruz.

Hocanın doğru kurgularla oluşturacağı 11 ile oyuna doğru müdahaleyle Trabzonspor yenilmeyecek takım değil. Konsantre eksikliği olabilecek bir dönem tahmin ediyoruz. Bizi ilgilendirmiyor ama Trabzonspor öyle ya da böyle kalitesiyle en etkin takımlardan bir tanesi. Deplasmanda da oldukça iyiler.

Tüm bunları masaya yatırdığımızda Konyaspor için zor bir dönemin başlangıcının anahtarı olabilir bu maç. Bu maçtan oldukça ümitliyim.

Taraftarın stadı doldurup, sonuna kadar takımımızı destekleyeceğinden eminim.

Haydi Konyaspor, biz bu maçı alırız!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR